Ιδού η Ρόδος, ιδού και το… πήδημα κύριοι κατέχοντες βουλευτές

Κατά πρώτο, λοιπόν, όλοι οι μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων βουλευτές -που έχουν δεκάδες ακίνητα ακόμη- στις χάι πρωτεύουσες της Ευρώπης, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Στρασβούργο, Βερολίνο κ.λπ. κ.λπ., να τα παραχωρήσουν στους δυστυχείς συμπατριώτες μας που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα κι είναι χωρίς κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.

Κατά δεύτερο, οι έχοντες χρήμα με ουρά και μεγαλοκαταθέσεις, με πρώτους τους αρχηγούς κομμάτων που έχουν καλό… κομπόδεμα, να κρατήσουν τα προς το ζειν -να μην πεινάσουν κιόλας- και να δώσουν σε εκείνους τους Έλληνες που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη, είτε ως δωρεά, είτε με… εγγύηση του Δημοσίου, με τη δέσμευση όταν γυρίσει ο τροχός και ξαναρχίσουμε να δένουμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα να τους τα επιστρέψει. Οι δε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα, ως αγωνιζόμενοι για πλήρη ισότητα σε όλα, να τα μοιράσουν. Και κατά τρίτο, οι έχοντες βουλευτές, που όπως έδειξαν τα πόθεν έσχες τους, έχουν καταθέσεις σε μεγάλους επενδυτικούς οίκους του εξωτερικού, καλή ώρα όπως η… φίλη μας η BlackRock και ο άλλος ακριβός πελάτης μας, είτε να τα δανείσουν στο κράτος, είτε να πάρουν κοινωφελείς εταιρείες, όπως η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ, για να μην πέσουν σε αρπακτικά και ανάλγητους μεγαλοεπιχειρηματίες που θα ανεβάσουν τον λογαριασμό και θα πει ο κοσμάκης το νερό νεράκι και θα ζει με τη λάμπα πετρελαίου και το μαγκάλι.

Ιδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό για τους εθνοπατέρες μας, να αποδείξουν ότι αυτά που λένε τα πιστεύουν και δεν κάνουν τους τζάμπα μάγκες, έχοντας εξασφαλίσει πλούσια τα ελέη για τον εαυτούλη τους…


Σχολιάστε εδώ