Στ’ αυτί…

Με το 2014 θα τον βάλει σε χειμερία νάρκη και θα τον βγάλει φρέσκο την άνοιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες το σίριαλ που προβάλλεται κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1 θα σταματήσει για λίγους μήνες με την είσοδο του νέου έτους και στη θέση του θα μπει άλλη σαπουνόπερα από τη γειτονική χώρα.

• Αυτό και αν είναι θρίλερ σε συνέχειες! «Οι Βασιλιάδες» ολοκληρώνονται τα Χριστούγεννα στο Mega. Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα των «Βασιλιάδων» από το εξωτερικό για το 2014. Το κανάλι της Μεσογείων, όμως, δέσμευσε τους βασικούς πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς (Κώστα Κόκλα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) και θα τους αξιοποιήσει σε ένα άλλο σίριαλ, με νέο τίτλο, καινούργια υπόθεση, που θα βγει στη μικρή μας οθόνη από την άνοιξη. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά και απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε πρόκειται για μια τρελή κωμωδία. Και το θέμα που τίθεται είναι ποιοι νέοι ηθοποιοί θα στεφθούν «Βασιλιάδες» στον ANT1;

• Άκρως εξομολογητική ήταν η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Όλα τρέλα». Η συνθέτης μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και για τον σύζυγό της και υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη: «Ο Άδωνης δεν μπορεί να κάνει τίποτα στο σπίτι. Δεν νομίζω να ξέρει πού είναι τα ποτήρια ή τα πιάτα, γιατί τον φροντίζω εγώ πάρα πολύ».

• Η Δημόσια Τηλεόραση ψάχνει τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο! Μα, πώς τα φέρνει έτσι ο καιρός; Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε πει στους υπεύθυνους της Δημόσιας Τηλεόρασης, μετά το λουκέτο της ΕΡΤ, ότι θα μπορούσε να παραμείνει στον κρατικό τηλεοπτικό φορέα και με λιγότερη αμοιβή, αρκεί να τον διαβεβαίωναν ότι η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» θα συνέχιζε και στη νέα της φυσιογνωμία. Πέρασαν οι μήνες, κανείς δεν του έδωσε τον λόγο του από τη Δημόσια Τηλεόραση και ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε το δισάκι του και πήγε στον φιλόξενο τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας, ύστερα από παρότρυνση και του Λάκη Λαζόπουλου.

• Η επαναφορά του «Μένουμε Ελλάδα» στη Δημόσια Τηλεόραση είναι θέμα ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταξιδιωτική εκπομπή θα ξεκινήσει οσονούπω στον κρατικό τηλεοπτικό φορέα,θα είναι καθημερινή και θα την παρουσιάζουν ο Πάνος Αμυράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου.

• Τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη είναι και διψήφια και μονοψήφια, όπως και σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές του Star. Φήμες που θέλουν το «Μελέτησέ το!» να μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο δεν επιβεβαιώνονται γιατί ο σταθμός δεν έχει χρήματα να δημιουργήσει μια νέα βάρδια από τεχνικούς, κομμωτές, μακιγιέζ το Σάββατο. Η εκπομπή θα περπατήσει ως έχει και η Ελεονώρα θα πρέπει να το ρίξει περισσότερο στη «Μελέτη»!

• Η τηλεοπτική φήμη τους αλλά και η μαγειρική τους έφτασαν στην Ουάσινγκτον. Αυτά είναι τα καλά! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Νταϊάνα Κόχυλα και η Μαρία Λόη μαγείρεψαν στο Καπιτώλιο ελληνικές συνταγές για τους αμερικανούς γερουσιαστές.

• Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει το συμβόλαιο του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΣΚΑΪ και έχουν αρχίσει ήδη οι διαδόσεις σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

• «Ο σεφ μου και εγώ»! Έτσι θα τιτλοφορείται η νέα εκπομπή μαγειρικής που ετοιμάζουν για το 2014, στο Star Channel, o Ηλίας Μαμαλάκης και ο Λευτέρης Λαζάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εύγευστη παραγωγή θα προβάλλεται πριν από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου και είναι ένα βήμα πριν από την πραγματοποίησή της αφού έχει ενδιαφερθεί και μεγάλος χορηγός.

• Δύο πολύ σημαντικά έργα φιλοξενεί το θέατρο «Σκάλα» στον Κολωνό (Λένορμαν 134 και Καμβουνίων 10). Στην Κεντρική Σκηνή ανεβαίνει «Ο χορός του έρωτα» του Μιχάλη Μαστόρου με τους Κώστα Πρέκα, Βαγγέλη Πυρίνη, Έλενα Στάμου, Νατάσα Κορομβόκη, Κωνσταντίνα Σπάθη, Θανάση Λιούνη. Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Στη Δεύτερη Σκηνή ανεβαίνει «Η Ληστεία» της Ειρένας Ιωαννίδου-Αδαμίδου και πρωταγωνιστούν ο Κώστας Πρέκας και η Κατερίνα Πυρίνη. «Η Ληστεία» ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ. Επίσης η Παιδική Σκηνή του θεάτρου «Σκάλα» ανεβάζει την παράσταση «Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος» του Γιάννη Κουλάκη κάθε Σάββατο μεσημέρι και Κυριακή πρωί και μεσημέρι.


Σχολιάστε εδώ