Ο Στουρνάρας «ξεπλένει» τον Μάναλη!

Στο άρθρο 38, παρ. 3 του νομοσχεδίου για τα ακίνητα αναφέρονται τα εξής: «Ο ειδικός διαχειριστής (σ.σ.: Γκίκας Μάναλης) δεν υπέχει αστική, ποινική ή άλλη ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν την ειδική διαχείριση».

Δηλαδή, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μοιράζει λεφτά δεξιά κι αριστερά και λογαριασμό να μη δίνει σε κανέναν, ούτε σε Εισαγγελείς ούτε πουθενά! Του πρόσφερε ο υπουργός Οικονομικών, με τη συναίνεση του πρωθυπουργού, το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, την ώρα που επιβάλλει ο κ. Στουρνάρας το ηλεκτρονικό κατασχετήριο τραπεζικών λογαριασμών, ακόμα και για 200 ευρώ! Αυτή είναι η αλλαγή σελίδας. Ασυλία απόλυτη για τους δικούς τους.

Ουσιαστικά, με τη διάταξη αυτή ομολογούν ότι ο κ. Μάναλης έχει διαπράξει παρανομίες, για τις οποίες μπορεί να διωχθεί ποινικά και αστικά και θέλουν να τον προστατεύσουν.

«Προφανώς και ο ίδιος γνωρίζει άριστα και διαβλέπει τον κίνδυνο να βρεθεί άμεσα στο εδώλιο με βαρύτατες κατηγορίες. Μάλιστα, τον απαλλάσσουν και από κάθε πιθανή ευθύνη στο μέλλον, δίνοντάς του το πράσινο φως για τη συνέχιση παρατυπιών και παρανομιών», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Η ΚΕΔ, που ανέδειξε το θέμα, καταγγέλλει: «Τρώνε εν ψυχρώ τις αποζημιώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ, απαλλάσσουν από κάθε αστική ή ποινική ευθύνη τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και φτιάχνουν κλίμα στα μέτρα της κυβέρνησης, για τους δικαστές, στις εργατικές διαφορές και το ΣτΕ, ως προς τις εκκρεμείς δίκες και αποφάσεις».


Σχολιάστε εδώ