Νέα κρίση στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Στέφενς

Ο αντίλογος κατατέθηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και στα φόρουμ των οπαδών.

«Τι να κάνει ο Πάμπλο στις προπονήσεις όταν ο προπονητής τον έχει απαξιώσει από την αρχή της περιόδου δίχως να του δίνει την παραμικρή ευκαιρία;», απαντούσαν με ερώτηση οι οπαδοί στην πρόσκληση του Στέφενς. Στα όριά του έφτασε και ο Ουρουγουανός, ο οποίος περίμενε καρτερικά να πάρει χρόνο συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Αλλά αντί γι’ αυτό άκουσε απλά τον προπονητή της ομάδας να μιλάει για την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ.

Την ώρα που ο Αλέξανδρος Τζιόλης άρχισε να περπατάει επειδή παίζει ασταμάτητα από τον Ιούλιο και ο Έργκους Κάτσε βρίσκεται εκτός δράσης, ο Γκαρσία θα μπορούσε να προσφέρει κάποιες ανάσες. Αλλά ο Ολλανδός τεχνικός το κρατάει μανιάτικο όπως έδειξε και προ μηνός όταν επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο επειδή του είχε κάνει ερώτηση για τον Γκαρσία.

Το πρόβλημα για τον Στέφενς διογκώνεται από τη στιγμή που επανέλαβε ότι χρειάζεται παίκτες. Ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή να γίνουν δύο – τρεις προσθήκες τον Γενάρη, αλλά από την άλλη πλευρά εξοργίστηκε επειδή τα λόγια του Ολλανδού έγιναν σημαία σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ υστερεί σε ποιότητα.

Με τον προπονητή τα έχουν και αρκετοί από τους συνεργάτες του Σαββίδη. Το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που ακολούθησαν τον διασυρμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πάγωσαν κάθε σκέψη για αλλαγή προπονητή και αναθέρμαναν τις σχέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του Στέφενς. Αλλά από το βράδυ της Πέμπτης υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσά τους. Σε σημείο που από την ΠΑΕ διέρρεε η πληροφορία ότι ο Σαββίδης μετάνιωσε για όσα είχε πει πρόσφατα και συγκεκριμένα για τη φράση του ότι «ενδεχομένως κάποιοι παίκτες να μην αντέχουν αυτόν τον προπονητή».

Θέμα αντικατάστασης τη δεδομένη χρονική περίοδο δύσκολα θα τεθεί διότι δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Ο Φερνάντο Σάντος είναι μία λύση, αλλά μόνο για το καλοκαίρι. Στην Τούμπα άρχισε να συζητιέται τελευταία και πόσο καλός προπονητής είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί την αγορά της Πορτογαλίας και έτσι εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα που παρουσιάζει η Σπόρτινγκ με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.


Σχολιάστε εδώ