Τσακώνονται για τις βάρκες…

• Κάτι τρέχει με τη Μαίρη… που θα ανησυχήσει την Κωνσταντίνα! Μέχρι τώρα, ο Alpha τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ήταν «Μες στην καλή χαρά»! Με την τηλεθέαση να φτάνει στο 24%, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η παρέα τους φαίνονταν να παίζουν χωρίς αντίπαλο στην πρωινή ζώνη! Από το 2014, όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να ενεργοποιήσει ξανά την πρωινή ψυχαγωγία με τη Μαίρη Συνατσάκη!

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε βάλει στην κατάψυξη τη συγκεκριμένη ζώνη από το 2009, μετά την αυλαία της εκπομπής «Καλομελέτα κι έρχεται» με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια και καθώς η εκπομπή του Alpha έχει αποκτήσει σταθερό τηλεοπτικό κοινό τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, άσχετα από το ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές -και αυτό φάνηκε και με την απουσία της Ναταλίας Γερμανού-, ο ΑΝΤ1 φαίνεται να σκέφθηκε πως ήρθε η στιγμή να μοιραστεί ξανά η πίτα της διαφήμισης, ώστε να μην παίρνει το κανάλι της Κάντζας τη μερίδα του λέοντος. Η Μαίρη Συνατσάκη, ένα από τα φαβορί του φετινού «Dancing with the stars», μετά το τέλος του χορευτικού σόου δρομολογείται από τους υπευθύνους του καναλιού να αξιοποιηθεί αναλόγως.

• Η «Φατμαγκιούλ» φεύγει, αλλά δεν θα σας λείψει! Γιατί το Μega έχει φροντίσει με το που τελειώσει η επιτυχημένη τουρκική σειρά να την αντικαταστήσει με ένα άλλο τουρκικό σίριαλ, στο οποίο παίζει η ίδια πρωταγωνίστρια! Η όμορφη και ακριβοπληρωμένη σταρ της γειτονικής χώρας Μπερέν Σαάτ. Σκοπός του καναλιού της Μεσογείων αλλά και του νέου διευθυντή Προγράμματος Λοΐζου Ξενόπουλου, που πήρε τη θέση του Πέτρου Μπούτου, είναι να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της απογευματινής ζώνης.

Είναι και ένα προσωπικό στοίχημα για τον νέο διευθυντή, ο οποίος θα δοκιμαστεί σε κάτι πολύ σημαντικό για τον σταθμό. Να σταθεροποιήσει, χωρίς διακυμάνσεις, το υψηλό «lead in» που παίρνει το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού από τις τουρκικές σαπουνόπερες. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, το «Μπρούσκο» της Βάνας Δημητρίου στον ΑΝΤ1 έχει πάρει κεφάλι. Και βοηθάει τα μέγιστα τη Μαρία Χούκλη. Πώς θα τιτλοφορείται, λοιπόν, η νέα παραγωγή του Mega;

Πρόκειται για τη νέα σειρά «Intikam», την τουρκική εκδοχή του αμερικανικού σίριαλ «Revenge» (Εκδίκηση). Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2013 από το Kanal D σε συνεργασία με την Disney της Τουρκίας.

• Το Μνημόνιο εμπνέει τους σεναριογράφους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Γιατί η νέα τους κωμική σειρά «Τρίχες», που θα τη δούμε από το 2014 στον ΑΝΤ1, δεν αφορά απλώς και μόνο ένα κομμωτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία της σειράς εκτυλίσσεται σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο, όπου μένουν ανοιχτά τρία μαγαζιά. Το κομμωτήριο «Sex and the hair» της Βασιλικής Ανδρίτσου και του Τάσου Γιαννόπουλου, η καφετέρια του Τόνι Δημητρίου και το μίνι μάρκετ του Παύλου Κοντογιαννίδη. Η ιδιοκτήτρια των τριών μαγαζιών, την οποία θα υποδυθεί η Χρύσα Ρώπα, εκβιάζει τους ενοικιαστές συχνά-πυκνά με τις επισκέψεις της, καθώς αδυνατούν λόγω κρίσης να πληρώσουν τα ενοίκια.

• Ύστερα από παλινωδίες και ακυρώσεις ονομάτων, τα πράγματα βρίσκονται πλέον στην τελική τους φάση. Άλλωστε, και ο καιρός ζυγώνει!

Έκλεισε η επιτροπή του «The voice»! Κριτές από όλα τα μουσικά είδη θέλουν στο νέο φιλόδοξο τάλεντ-σόου του ΑΝΤ1, που ξεκινά γυρίσματα σε δέκα ημέρες στο Στούντιο Κάπα και θα βγει στον αέρα στις αρχές του Γενάρη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για την κριτική επιτροπή έχουν «κλειδώσει» οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Koυινέλης από τους Stavento.


Σχολιάστε εδώ