ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Από πότε, κ. Παπούλια, οι πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου είναι κλειστές σε εκλεγμένα μέλη του Κοινοβουλίου; Ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος Νέα Μέρα Χρήστος Ζώης, πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός, μαζί με τους βουλευτές Γιάννη Κουράκο και Νίκο Σταυρογιάννη να σας επισκεφτούν και αρνηθήκατε, χωρίς μάλιστα να εξηγήσετε τον λόγο. Λάθος, πρόεδρε. Να σας θυμίσω πάντως ότι και με την ψήφο του Χρήστου Ζώη εκλεγήκατε Πρόεδρος της χώρας.

*** Δεν βλέπω να στέκεται καλά η καρέκλα του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κοκκόρη. Βαριές κουβέντες λέει ο γραμματέας του κόμματος του Λοβέρδου Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, ο Χρήστος Αηδόνης. «Είναι άσχετος και παραπληροφορεί τον κόσμο για συνταξιοδοτικά θέματα. Ζητάμε την παραίτηση του και θα φέρουμε το θέμα στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση», τονίζει ο Αηδόνης σε δήλωσή του.

*** Καλά νέα έχει μια δημοσκόπηση που έχει κάνει ευρωπαϊκός οργανισμός για τις ευρωεκλογές σε όλες τις χώρες της ΕΕ και φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει γύρω στο 30% και να εκλέγει το λιγότερο 6 ευρωβουλευτές. Το αν θα επιβεβαιωθεί θα φανεί στην κάλπη.

*** Ένα πουλάκι μου σφύριξε πως στους ορόφους της Κουμουνδούρου αποκαλούν «πατερούλη» του Αλέξη Τσίπρα τον Αλέκο Φλαμπουράρη! Και για όσους δεν γνωρίζουν, ο κ. Φλαμπουράρης είναι πρώην στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού και παρά το γεγονός ότι είναι μακριά από τις κάμερες έχει βαθύτατη επιρροή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

*** Στις αρχές της εβδομάδας συνομίλησα με έναν εκ των στενότατων συνεργατών του κ. Αλέξη Τσίπρα και με αφορμή τη διαγραφή της κ. Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ και τα σενάρια για προς τα πού εκείνη θα πορευθεί, μου ξεκαθάρισε πως… «εμείς όλους τους θέλουμε»!

****
Για να μην έχουν παράπονα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος από τον Καραμανλή, ότι δεν πήγε στη Βουλή να ψηφίσει το δωράκι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν στους νταβατζήδες με τη σχεδόν τζάμπα παραχώρηση για 15 χρόνια των ψηφιακών συχνοτήτων, θα πρέπει πρώτα να εξηγήσουν για ποιον λόγο απέφυγαν οι ίδιοι να πάνε να ψηφίσουν. Κάπου βέβαια πάει το μυαλό μου. Σου λέει τους κάναμε το ρουσφετάκι, ε να μην βάλουμε και την υπογραφή μας και μπλέξουμε με τίποτε περιπέτειες. Και έβαλαν το… κοπάδι να ψηφίσει…


Σχολιάστε εδώ