Φοβούνται… ατύχημα στην αποψινή ψηφοφορία!

Αν η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ είναι από βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης μέχρι λευκή επιταγή, όπως ειπώθηκε, τότε προς τι οι φωνές των ντόπιων Φιλιππινέζων και παπαγάλων του κάθε κυρίου Τόμσεν και της παρέας του ότι ο Τσίπρας δημιουργεί πρόβλημα στη χώρα σε μια κρίσιμη στιγμή που διαπραγματεύεται με την «τρόικα» για να πάρει το οκ της εκταμίευσης της δόσης του 1 δισ. ευρώ που έπρεπε να είχαμε πάρει από τον Οκτώβρη και των 5 δισ. ευρώ που πρέπει να μας δώσουν τον Δεκέμβρη;

Αν τα πράγματα είναι τόσο απλά και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η κυβέρνηση, το λογικό θα ήταν να στείλει το Μαξίμου κόκκινα τριαντάφυλλα στην Κουμουνδούρου. Όμως πίσω από τις φωνές φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη αγωνία. Και αυτό το διαπίστωνε ο καθένας που διάβαζε το κύριο άρθρο της «Καθημερινής» την Παρασκευή, όπου έβλεπε την αγωνία που προκάλεσε στο μνημονιακό κατεστημένο η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Τσίπρας. Φοβούνται μήπως και στην αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή, υπάρξει ατύχημα.

«Το “πολιτικό ατύχημα” μπορεί να συμβεί, λόγω του υπερβάλλοντος λαϊκισμού κάποιων βουλευτών ή λόγω παραλόγων απαιτήσεων της “τρόικας”. Το ατύχημα πρέπει, όμως, να αποφευχθεί πάση θυσία, να απορριφθεί πάση θυσία».

Για να τα λέει η κορυφαία εφημερίδα της Δεξιάς και των Μνημονίων κάτι θα ξέρει… Για αυτό και σήμανε συναγερμό…


Σχολιάστε εδώ