ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ρομπέρτο

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζήτησαν την παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, αν και γνωρίζουν πως στις μέρες μας δεν γίνονται θαύματα. Απλά ποντάρουν στην τρέλα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μπορεί να κάνει την υπέρβαση για τον Ισπανό τερματοφύλακα, αν και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό. Ο Ρομπέρτο, πάντως, τρελάθηκε με την αποθέωση από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» και όπως λένε κάποιοι ήδη κάνει δεύτερες σκέψεις.

Χρήστος Πανόπουλος

Είδε ότι η τιμωρία της μετάβασης από την Ξάνθη στη Λιβαδειά δεν είχε αποτέλεσμα επειδή η ομάδα της Θράκης γνώρισε την ήττα 2-0 και έτσι αποφάσισε να αλλάξει την τακτική του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πανόπουλος, πάντως, δείχνει ότι βρήκε τον τρόπο να βελτιώσει την Ξάνθη και προσανατολίζεται στην πρόσληψη ενός διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ενός έμπειρου στελέχους που θα γίνει ο γενικός δερβέναγας στα αποδυτήρια και παράλληλα θα αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους παίκτες και στη διοίκηση.

Γιώργος Χριστοβασίλης

Κατάφερε και έσβησε κάθε αντίρρηση του Σάκη Τσιώλη και τον έπεισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ. Χρειάστηκαν, βέβαια, αρκετές υποχωρήσεις, αλλά μπορούσε να πράξει διαφορετικά ο Χριστοβασίλης, διότι τη δεδομένη περίοδο χρειαζόταν την πλήρη στήριξη όλων των οπαδών επειδή έχει την εκκρεμότητα από τη δίκη για τα στημένα παιχνίδια, ενώ υπήρχε και η ένταση στις σχέσεις με κομμάτι των οργανωμένων επειδή πήγε κόντρα στην επιθυμία τους και στήριξε τον Σάββα Παντελίδη έστω και για 15 μέρες.

Μίτσελ

Βιώνει τις καλύτερες στιγμές της προπονητικής καριέρας του. Ο σεβασμός που έβγαλε για τον Ισπανό ο Στιβ Μπρους εντυπωσίασε ακόμα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το εκπληκτικό με τον Μίτσελ ήταν ότι έως τώρα τον έχουν δικαιώσει απόλυτα οι δύο από τις τρεις προσωπικές επιλογές του, ο Ρομπέρτο και ο Τσόρι Ντομίγκεζ. Μπροστά στην προοπτική της διάκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλιστα, ο Μίτσελ ξέχασε κάθε σκέψη για επιστροφή στην πατρίδα του, αν και έχει δεχθεί ήδη κάποιες κλήσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Δημήτρης Μελισσανίδης

Την παρουσίαση του νέου γηπέδου θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι μάνατζερς! Όλα προσεγμένα στη λεπτομέρεια και τους οπαδούς να βάζουν τη δική τους πινελιά. Αν καταφέρει ο «Τίγρης» και ολοκληρώσει την κατασκευή του γηπέδου, τότε θα γίνει αυτόματα ο πιο επιτυχημένος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μελισσανίδης ποντάρει πολλά στη συσπείρωση όλων των ισχυρά οικονομικών ΑΕΚτζήδων, αλλά και στη διάθεση των οπαδών να συνεισφέρουν οικονομικά για την Αγιά Σοφιά.

Νίκος Αναστόπουλος

Αποδέχθηκε την πρόταση του Πλατανιά και αντικατέστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Με κατάλληλο σκριν από τον Ολυμπιακό διότι οι Πειραιώτες είπαν τον καλό λόγο τους στους Χανιώτες. Μόνο που ο Αναστόπουλος κινδυνεύει να βρεθεί στη μέση της αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο περιοχές της Κρήτης και έτσι να κλείσει μια και καλή γι’ αυτόν η πόρτα του Ηρακλείου. Αν και όσο θα υπάρχει ο Μαχλάς στον ΟΦΗ, ο Αναστόπουλος θα ελπίζει στην επιστροφή του.


Σχολιάστε εδώ