Ποντάρει πολλά στον Γκέκα ο Σάντος για τα μπαράζ!

Βοηθάει, άλλωστε, και ο τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων μας, αλλά και το γεγονός ότι η ρεβάνς διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

«Για τους 24 παίκτες να πω πως ο Κονέ δεν μπορεί να παίξει στο πρώτο ματς λόγω τιμωρίας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός πως πολλοί παίκτες είναι στο όριο των καρτών, οπότε θέλουμε να έχουμε πολλές επιλογές και λύσεις. Γενικότερα δεν θέλω να μιλήσω ατομικά, απλά προσπάθησα να επιλέξω παίκτες που θα μου δώσουν αυτά που θέλω σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που έχει το παιχνίδι που θα δώσουμε την εβδομάδα που έρχεται», εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος.

Το πρώτο παιχνίδι με την Ρουμανία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 21:00 στη «National Arena» του Βουκουρεστίου. Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκέκας (Κόνιασπορ).

«Αυτοπεποίθηση και πίστη υπάρχει στην ομάδα. Και οι Ρουμάνοι έχουν εξαιρετική ομάδα, όμως πιστεύω πως στο τέλος εμείς θα προκριθούμε», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Σε τρικ ψυχολογικά επηρεάζονται όσοι δεν είναι έμπειροι. Πρέπει να δείξουμε καρδιά, αλλά με καθαρό μυαλό».


Σχολιάστε εδώ