Γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ…

Για τον λόγο αυτό και μόνο η Ελλάδα δεν θα πρέπει να εξέλθει από την Ευρωζώνη», είπε μιλώντας στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου του Όστιν, στο Τέξας.

Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού πλέον, ακόμη και ο Λαφαζάνης έχει ασπασθεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Αλλά και οι νουνεχείς βουλευτές όλο και πληθαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο βλέπουν να χαμογελάει η εξουσία.

Αλλού όμως είναι το πρόβλημα, με αφορμή το ταξίδι στο Τέξας. Συγκεκριμένα, βουλευτές και στελέχη της Κουμουνδούρου ακούσθηκαν να λένε ότι στον προγραμματισμό που γίνεται, όταν ο πρόεδρος πηγαίνει στο εξωτερικό καλεσμένος να μιλήσει σε κάποια σημαντική εκδήλωση με διεθνές ενδιαφέρον, θα πρέπει να έχουν εξασφαλισθεί και συναντήσεις με προσωπικότητες της χώρας που θα επισκεφθεί, εννοώντας ότι αυτό δεν έγινε στο Τέξας.

Υπάρχουν όμως γενικότερες γκρίνιες, όπως για το πού παίρνονται οι αποφάσεις, σε πιο όργανο και ποιος ή ποιοι αποφασίζουν. Όπως και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κλειστή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Μανώλη Γλέζο. Και είναι μάλιστα συγκεκριμένοι. Θα έπρεπε, λένε, να τον έχουν από κοντά και να είναι ενήμερος για κάθε επιλογή. Που από τα τελευταία γεγονότα προκύπτει ότι όχι ενημέρωση δεν υπάρχει, αλλά ούτε επαφή.


Σχολιάστε εδώ