Γάμος με προβλήματα

Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Το δυσμενές οικονομικό κλίμα της χώρας, σε συνδυασμό με την απουσία οράματος από τα στελέχη της Forthnet, μετέτρεψε τη Nova σε δεκανίκι ρευστότητας της μητρικής. Η Nova έχει μπει σε έναν φαύλο κύκλο όπου προεξοφλεί με τεράστιες εκπτώσεις μελλοντικές εισπράξεις της, με μόνο στόχο να χρηματοδοτήσει τα δάνεια της μητρικής και όχι να βελτιώσει την υπηρεσία που προσφέρει στο κοινό.

Ακόμα πιο λυπηρό είναι το γεγονός πως αντί η Forthnet να αγκαλιάσει τα στελέχη και τη φιλοσοφία της Nova, δεν άλλαξε τίποτα, κατέληξε να απομακρύνει τους περισσότερους (εκτός –ακόμη– λίγων ρομαντικών), αρνούμενη να αντιληφθεί πως σημαντικό μέρος της υπεραξίας που πλήρωσε ήταν το ανθρώπινο δυναμικό της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο οργανισμός σε όλα τα επίπεδα: Αντί να μάθει από την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών της Nova, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ενιαίο τμήμα εξυπηρέτησης για όλο τον Όμιλο Forthnet, το οποίο είναι από τα χειρότερα της ελληνικής αγοράς και για το οποίο, καθημερινά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τραγελαφικές ιστορίες…


Σχολιάστε εδώ