Νέα κόντρα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Έδειξαν, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» ότι αποκλείεται να αφήσουν φέτος τους «πράσινους» σε χλωρό κλαρί. Θα απαντούν σε κάθε ευκαιρία. «Η μεθοδευμένη ευτελής προσπάθεια συγκεκριμένων μέσων αθλητικής ενημέρωσης, ιδιοκτησίας του Δ. Γιαννακόπουλου, να ενοχοποιηθεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της για ανύπαρκτο «παράπτωμα» έπεσε στο κενό. Με σημερινή απόφασή του, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε και τους δύο, κρίνοντας ότι δεν συνέτρεξε οιαδήποτε παράβαση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στις 14/10/2013.

Οι κατασκευασμένες κατηγορίες τελικά εξέθεσαν τον εμπνευστή και ενορχηστρωτή τους», ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ερυθρόλευκοι» αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους με την εικόνα που βγάζει ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο μπαίνει στις πρώτες επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα και σταδιακά αυξάνονται τα συστήματα για να βγαίνει στις γωνίες. Αντίθετα, ο έλληνας τεχνικός δείχνει ότι περιμένει περισσότερα από τους ψηλούς του που κόντρα στη Μάλαγα έδειξαν πώς τους λείπει η χημεία και χρειάζονται αγώνες για να δέσουν με τους περιφερειακούς.


Σχολιάστε εδώ