Ύποπτος ο ρόλος της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» των… «κροίσων ομογενών» !

Αυτό που ζητείται είναι να εξετάσουν διεξοδικά την φερόμενη ως μη κερδοσκοπική Επιχείρηση Hellenic Initiative Inc. που ζητά δημόσια χρήματα από τον κόσμο και συγκεκριμένα, αν επικαλούμενη την ανάγκη βοήθειας σε παιδιά – άπορους στην Ελλάδα, κάνει «ξέπλυμα χρήματος» μέσω της Οργάνωσης και ενδεχομένως και άλλες πράξεις που παραβιάζουν την αμερικάνικη ομοσπονδιακή νομοθεσία. Ιδιαίτερα να εξεταστεί ΠΟΥ και ΠΩΣ δίνουν τα χρήματα -αν τα δίνουν- των φορολογούμενων-δωρητών, που συλλέγουν.

Πρόκειται για την περίφημη «Ελληνική Πρωτοβουλία» που πρόσφατα έκανε και «γκλαμουράτο» δείπνο στο Μανχάταν στις 3 Οκτωβρίου με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Οι «κροίσοι Ομογενείς» που υποτίθεται ΘΑ έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα (φυσικά 15 μήνες μετά δεν έκαναν καμία) και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αν και ανακοίνωσαν ότι συγκέντρωσαν κοντά 2 εκατ. στο δείπνο, δύο εβδομάδες μετά δεν έχουν δώσει τίποτα.

Απεναντίας, δημιούργησαν και άλλη ιστοσελίδα στην… Αθήνα, ζητώντας χρήματα για δεινοπαθούντες στην Ελλάδα! Μαζεύουν συνέχεια χρήματα για δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά χρήματα ΔΕΝ φτάνουν ποτέ στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ