ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Κομπότης

Αιφνιδίασε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα με όσα κυκλοφόρησαν για ανανέωση στο συμβόλαιο του Στέλιου Βασιλείου. Με τη φανέλα της ΑΕΚ εμφάνιζαν ήδη τον 24χρονο επιθετικό, αλλά ο πρόεδρος του Λεβαδειακού τους πρόλαβε όλους. Γιʼ αυτό και δεν νοιάστηκε για τη συνέντευξη που έδωσε ο Βασιλείου σε εβδομαδιαία συλλογική εφημερίδα. Επειδή όσα είπε ήταν απόλυτα φυσιολογικά και ο κάθε παίκτης θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, ή στην ΑΕΚ.

Μάνθος Πουλινάκης

Πρωταγωνίστησε για άλλη μία φορά στις εξελίξεις της εβδομάδας, καθώς απέρριψε την πρόταση του Νίκου Μαχλά για πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια ή για επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου. Πήγε σε μία αμφιλεγόμενη επιλογή, διότι έφερε τον Σα Πίντο. Παρέβλεψε, όμως, ότι ο Πορτογάλος οδήγησε πέρυσι τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο χείλος του γκρεμού. Πείστηκε από τους ατζέντηδες του Σα Πίντο ο Πουλινάκης, αν και στις προηγούμενες συνεργασίες του με τους ίδιους ανθρώπους έπεσε σε ξέρα. Παίζει τα ρέστα του ο πρόεδρος του ΟΦΗ και αν αποτύχει ο Πορτογάλος, θα φύγουν παρέα από το «Γεντί Κουλέ».

Νίκος Αλέφαντος

Επιτέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον Άγγελο Αναστασιάδη και προώθησε την υποψηφιότητα του Σούλη Παπαδόπουλου για τον πάγκο του Απόλλωνα. Ο Σταμάτης Βελλής, όμως, προτίμησε τον Μπάμπη Τεννέ.

Φαίνεται, όμως, ότι στη Λιβαδειά άκουσαν τον «Αλέ» κι έδωσαν βάση στην πρότασή του. Έτσι, έβαλαν τον Σούλη στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τάκη Λεμονή, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Βοιωτία και να κατηφορίσει προς την Κρήτη και τον Πλατανιά.

Θοδωρής Ζαγοράκης

Μόνο ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε και τον ηρέμησε με συνεχή τηλεφωνήματα από το Λονδίνο. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ήταν έξαλλος από τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική ζωή του και κάποια στιγμή απείλησε ακόμα και με αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του. Αλλά ο Σαββίδης στάθηκε στο πλευρό του και ο «Ζαγόρ» ξέχασε κάθε σκέψη για απόσυρση.

Βασίλης Κωνσταντίνου

Φέρθηκε παλικαρίσια όταν δέχθηκε τη σκληρή κριτική από τον Μίμη Δομάζο για την απόφασή του να κόψει τις προσκλήσεις από τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έβγαλε λεφτά από το ταμείο του συλλόγου και αγόρασε 30 εισιτήρια για να τα μοιράζει σε πρώην ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Έτσι, ο Κωνσταντίνου ενίσχυσε την ΠΑΕ, αλλά έδειξε ευαισθησία και απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του.

Γιάννης Ματζουράκης

Εξακολουθεί να απολαμβάνει την εκτίμηση όλων στη Μυτιλήνη, αλλά το μέλλον του στην Καλλονή μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται. Όχι λόγω αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως διότι άφησε το όνομά του να εμπλέκεται σε σενάρια μετακόμισής του στη Λιβαδειά. Ο Ματζουράκης, βέβαια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει θέμα με τον Λεβαδειακό, αλλά στη Μυτιλήνη το θέμα πήρε έκταση και οι ψίθυροι έγιναν ανοικτές συζητήσεις.


Σχολιάστε εδώ