Οι διεθνείς θέλουν την Ισλανδία, αλλά ο Σάντος και οι παράγοντες τη Ρουμανία

Οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν προτίμηση στην Ισλανδία. Κυρίως επειδή θεωρούν ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα λείπει η πείρα σε τέτοιες καταστάσεις και έτσι δεν θα ξέρουν οι αντίπαλοί μας πώς να διαχειριστούν τις καταστάσεις.

Ο Σάντος, πάντως, προτιμάει τη Ρουμανία. Θεωρεί ότι μας ταιριάζει το στυλ της συγκεκριμένης χώρας, ενώ του αρέσει το γεγονός ότι δεν είναι ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Με τον Πορτογάλο συμφωνούν και οι παράγοντες της ΕΠΟ. Με την Ισλανδία να έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις. Όλοι, πάντως, συμφωνούν σε ένα πράγμα: Μακριά από τη Γαλλία. Οι διασυρμοί των ελληνικών ομάδων από τις γαλλικές την τελευταία πενταετία στην Ευρώπη έκαναν τους διεθνείς, τον Σάντος και τους διοικούντες την ΕΠΟ να φτύνουν τον κόρφο τους για να διαγράψουν κάθε ενδεχόμενο να βρεθούν οι «τρικολόρ» στον δρόμο της Εθνικής.

Τα δύο μπαράζ θα διεξαχθούν στις 15 και στις 19 Νοεμβρίου. Το αποτέλεσμά τους θα κρίνει και το μέλλον του Σάντος, παρά τις διαρροές από την ΕΠΟ ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο για την ανανέωση του συμβολαίου του.


Σχολιάστε εδώ