Νέα κόντρα για ΠΑΟ και Ολυμπιακό!

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αντάλλαξαν οκτώ ανακοινώσεις. Τις μισές πριν από το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας, τις υπόλοιπες αμέσως μετά. Αρχικά με τον σχολιασμό από την πλευρά του Ολυμπιακού της τιμωρίας που επέβαλε η ΕΦΙΠ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι «πράσινοι» απάντησαν με αναφορές στην αφαίρεση δύο βαθμών από τους «ερυθρόλευκους» για τα επεισόδια στον τρίτο τελικό της προηγούμενης σεζόν. Ακολούθησε επιστολή της πειραϊκής ομάδας στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για έλεγχο ντόπινγκ σε όλους τους παίκτες μέσω αιματοληψίας και ειρωνική απάντηση από τους «πράσινους» για την υιοθέτηση των δικών τους προτάσεων.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ακολούθησε δεύτερος γύρος στον χαρτοπόλεμο. Από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου επειδή «φέρθηκε σαν χούλιγκαν», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι» για μια χειρονομία που φέρεται να έκανε ο εκ των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ. Από τον Ολυμπιακό πήραν θέση και μίλησαν για αποκυήματα φαντασίας και ήρθε έπειτα η νέα τοποθέτηση του Παναθηναϊκού ότι κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη της κοινής γνώμης και πετούν την μπάλα στην εξέδρα.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας. Προφανώς αποπειράται να μετατρέψει ένα ανύπαρκτο ζήτημα σε υπαρκτό για να εξομοιώσει ανόμοιες συμπεριφορές», υποστήριξαν από τον Ολυμπιακό.

«Αν υπάρχει κάποιος που προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και παραδοσιακά πετάει την μπάλα στην εξέδρα με αερολογίες και ηθικά διδάγματα, δεν είναι άλλος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός», ήταν η απάντηση από τον Παναθηναϊκό.

Γίνεται αντιληπτό στον καθένα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα τραβήξουν το σχοινί στα άκρα. Μέχρι τελικής πτώσης θα ‘ναι η σύγκρουση. Αλλά έτσι φανατίζουν και τους οπαδούς τους και όπως έλεγαν στελέχη του ΕΣΑΚΕ «πρέπει κάποιος να τους τραβήξει το αυτί διότι προκαλούν πρόβλημα σε όλο το μπάσκετ».


Σχολιάστε εδώ