Κολεγιές και κινήσεις για την επόμενη μέρα στη ΝΔ

Δεν ξέρω αν θα καταλήξει σε πολιτικό γάμο, διεκδικώντας την ηγεσία της ΝΔ μετά Σαμαρά ή θα στήσουν κανένα κόμμα προς τα δεξιότερα, αν και ο Μητσοτάκης λόγω κεντρώας καταγωγής φαντάζομαι ότι δύσκολα θα έκανε αυτή την υποχώρηση.

Η πείρα πάντως έχει διδάξει ότι στην πολιτική όλα γίνονται, απόδειξη ότι το ’89 ο πατήρ Μητσοτάκης έκανε κυβέρνηση με το ΚΚΕ! Επομένως ποτέ μην πεις ποτέ..

Βέβαια προς τα άκρα δεξιά μετοχές έχει και ο Μάκης Βορίδης. Αν και ίσως να μην ενδιαφέρεται πια για ένα μικρό μαγαζάκι και ο στόχος να είναι το μαγαζί γωνία που είναι αυτό που υπηρετεί σήμερα, η ΝΔ. Και έχει πλέον… αποκαθαρθεί από τα… τσεκούρια και τις στενές φιλίες με τον μπαμπά Λεπέν, διά χειρός Σαμαρά, από τη στιγμή που μετέχει στις συσκέψεις στου Μαξίμου για τις μεγάλες αποφάσεις και ιδιαίτερα στα τελευταία μεγάλα γεγονότα, αρχίζοντας από την απόφαση για το μαύρο στην ΕΡΤ και πρόσφατα για τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Δεν αποκλείεται να δούμε σύγκρουση των δύο αγαπημένων φίλων και παιδιών του Καρατζαφέρη. Στα αλώνια όμως όχι του ΛΑΟΣ, αλλά του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και να διεκδικείται από δύο που δεν είναι σάρκα εκ της σαρκός… Μια τέτοια εξέλιξη θα την επιτρέψουν οι γηγενείς και βασικά οι καραμανλικοί, γιατί τώρα με τις μεταγραφές το… αίμα έχει θολώσει.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι της σήμερον ημέρας. Είναι άγνωστο πότε θα προκύψει θέμα, όμως όπως και παραπάνω γράφω, στην πολιτική όλα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, για αυτό και οι έχοντες στο νου την επόμενη μέρα, δουλεύουν παράλληλα με τα τρέχοντα…


Σχολιάστε εδώ