Καμπανάκι στον ΠAO για τον Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε απόγνωση και ήδη χτύπησε την πόρτα δύο πρώην μετόχων της ΠΑΕ για να εξασφαλίσει κάποια χρήματα έστω και με τη μορφή δανείου. Αλλά βρήκε κλειστές πόρτες επειδή και οι δύο του απάντησαν ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα χρήματα θα πάνε στον βρόντο.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν ενοχληθεί στον Παναθηναϊκό από τον σχεδιασμό του Αλαφούζου. Κυρίως επειδή ξόδεψε πολλά λεφτά για αποζημιώσεις στελεχών που δούλευαν για 10ετίες στην ΠΑΕ, αλλά εκδιώχθηκαν δίχως ουσιαστικό λόγο και στις θέσεις τους προσλήφθηκαν άλλοι με σαφώς υψηλότερες αποδοχές. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο για θέματα επικοινωνίας ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πληρώνει τέσσερα άτομα, όταν οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες. Επίσης έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι σε πολλούς παίκτες δόθηκαν συμβόλαια δύο, τριών ή και τεσσάρων χρόνων χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν διάφορες παράμετροι όπως η οικονομική κρίση, η οποία μπορεί να ψαλιδίσει ακόμα περισσότερο τα έσοδα της επόμενης σεζόν, η οποία θα αποδειχθεί καταστροφική εάν αποτύχει ο Παναθηναϊκός να βγει στην Ευρώπη.

Πρόβλημα και με τους οπαδούς

Ένα άλλο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Αλαφούζος αφορά στους οργανωμένους οπαδούς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνελήφθησαν δέκα οπαδοί της ομάδας για συμμετοχή στη συμπλοκή του Παγκρατίου που είχαν τραγική συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου εργαζόμενου σε μπαρ από σφαίρα. Κάποιοι από τους συλληφθέντες ανήκουν στην αφρόκρεμα της θύρας 13 και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμανε συναγερμός για ενδεχόμενες αντιδράσεις από τους άλλους συνδεσμίτες. Ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι εφόσον στραβώσει το ματς. Οι επαφές με τους επικεφαλής των συνδέσμων είναι καθημερινές, αλλά η ατμόσφαιρα μυρίζει θειάφι που δείχνει ότι το ηφαίστειο είναι έτοιμο να εκραγεί και δικαιολογημένα έχουν ζώσει τον Αλαφούζο τα φίδια. Γι’ αυτό κι έχει καθημερινές επαφές με επικεφαλής της θύρας 13, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αρκεί ένας ανεγκέφαλος για να χαθεί κάθε έλεγχος.


Σχολιάστε εδώ