Διορίζουν συμπαθούντα τον Κασιδιάρη πρόεδρο του Κρατικού Νίκαιας

Έχουμε αναφερθεί πρόσφατα σε δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής. Και για… επιβράβευση αναλαμβάνει πρόεδρος στο εν λόγω νοσοκομείο ο κ. Βλαχάκος, παρά την επιτυχημένη μέχρι σήμερα θητεία του νυν προέδρου και διοικητή κ. Κώστα Πεταλά, πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και προσώπου με ιδιαίτερο κύρος στην κοινωνία, ο οποίος τοποθετήθηκε μόλις τον Ιανουάριο του 2013.

Σημειώνουμε ότι οι τοπικές της ΝΔ είναι αντίθετες με την επιλογή Βλαχάκου, όπως και αρκετοί από τους πολιτευτές και τους βουλευτές, που επίσης διαφωνούν με την επιλογή κάποιου που έχει δηλώσει συμπάθεια στη Χρυσή Αυγή σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όσο η Νίκαια, ειδικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Είναι απορίας άξιο γιατί αλλάζει ο μετριοπαθής κ. Πεταλάς τόσο σύντομα, όταν μάλιστα κρίνεται επιτυχημένος από όλους τους φορείς, και γιατί -σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες- το γραφείο του πρωθυπουργού και οι σύμβουλοί του επιθυμούν την τοποθέτηση ενός θιασώτη της πολιτικής της Χρυσής Αυγής… Σημειώνουμε ότι, ενώ οι διοικητές που είχαν διοριστεί παραμένουν, στη Νίκαια -άγνωστο για ποιον λόγο- αλλάζει το πρόσωπο που είχε τοποθετήσει η τρικομματική.

Πώς ο πρωθυπουργός, που δήλωσε την Παρασκευή στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος ότι θα «εξοντώσει» τη Χρυσή Αυγή, που είναι «εγκληματίες», συναινεί στην τοποθέτηση προσώπου το όνομα του οποίου τιμάει δημόσια ο Κασιδιάρης και ο οποίος φωτογραφίζεται μαζί του δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικός φορέας που κάνει τιμητικές εκδηλώσεις! Είναι εγκληματίες η Χρυσή Αυγή τελικά, όπως λέει ο κ. Σαμαράς, ή ένας πολιτικός φορέας που τιμάει τη δημόσια ζωή με εκδηλώσεις του;

Τι σκοπό να εξυπηρετεί, άραγε, στις μέρες μας ειδικά, μια τοποθέτηση ακροδεξιού προσώπου από τη ΝΔ στη Νίκαια; Ψηφοθηρία απλώς ή κάτι περισσότερο;


Σχολιάστε εδώ