ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης

Πανηγύριζε το πρωί της Πέμπτης πιο έντονα από το βράδυ της Παρασκευής. Είδε τα πρωτοσέλιδα που είχαν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και πέταξε από τη χαρά του. Ο Μαρινάκης αποκλείεται να αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Μελισσανίδη και από ‘δω και πέρα θα πανηγυρίζει με θόρυβο κάθε αποτυχία του Νικαιώτη ή της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη η κόντρα και δύσκολα θα επιτευχθεί η ανακωχή που επιδιώκουν στην κυβέρνηση.

Χιουμπ Στέφενς

Δέχεται πολλά πυρά τον τελευταίο καιρό μέσα κι έξω από την ομάδα. Ο Ολλανδός δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση και οι επιλογές του ξαφνιάζουν ακόμα και τους παίκτες. Ουσιαστικά, το μεγάλο στήριγμα του Στέφενς είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Αλλά αντιλαμβάνεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι δεν αρκεί ο Πατρινός για να βγάλει ήρεμα τη σεζόν στην Τούμπα. Ακόμα και την παρέλαση κινδυνεύει να χάσει ο Στέφενς αν στραβώσει για τον «δικέφαλο» το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κώστας Μήτρογλου

Μέσα σε 90 λεπτά άλλαξε τα δεδομένα για τον Μίτσελ και τον Ολυμπιακό. Πάνω απ’ όλα, όμως ο διεθνής επιθετικός άλλαξε το δικό του μέλλον με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη στη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στα τρία γκολ που πέτυχε κατά της Άντερλεχτ. Πρώτα εξασφάλισε πριμ 350.000 ευρώ που μοίρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλη την ομάδα.
Έπειτα τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον τουλάχιστον πέντε ομάδων προηγμένων πρωταθλημάτων. Κυρίως, όμως, κέρδισε μία σημαντική αύξηση αποδοχών στο νέο συμβόλαιό του που θα ‘χει ρήτρα αποχώρησης στα 10 εκατ. ευρώ!

Δημήτρης
Παπαδόπουλος

Έμεινε εκτός Εθνικής ομάδας εξ αιτίας της συμπεριφοράς του. Τη διαμάχη του με τον Γιώργο Παράσχο πλήρωσε ο Παπαδόπουλος και τη νοοτροπία του μέσα στο γήπεδο. Τον έχει σε εκτίμηση ο Φερνάντο Σάντος, αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να πάρει στην αποστολή της Εθνικής έναν παίκτη που δείχνει να βρίσκεται μονίμως σε ένταση. Τον έχει, πάντως, στο μυαλό του ο Πορτογάλος τον επιθετικό του Ατρόμητου. Αρκεί να τον δει ήρεμο και να μάθει ότι αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον προπονητή του.

Τραϊανός Δέλλας

Προσπαθεί να βελτιώσει την ΑΕΚ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τις ισορροπίες του με συνέπεια κάποιοι να τρώγονται μαζί του. Όχι ανοικτά επειδή ο κόσμος γουστάρει τον Δέλλα, αλλά στο παρασκήνιο. Μέχρι και το όνομα του Σάκη Τσιώλη άρχισε να ακούγεται στα Σπάτα έπειτα από διαδυκτιακά δημοσιεύματα, αλλά ο Μελισσανίδης εκτιμάει το μυαλό του «Κολοσσού» και δύσκολα θα αποδεχθεί κάποια εισήγηση για την αντικατάστασή του. Αρκεί, βέβαια, να μην στραβοπατήσει η ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.


Σχολιάστε εδώ