Ποιοι έχουν βάλει στο μάτι το Αρεταίειο;

Ο υπουργός Παιδείας είναι ενήμερος των προβλημάτων που έχουν ήδη δημιουργηθεί, από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνη και τον πρόεδρο του Αρεταίειου, καθηγητή της Χειρουργικής κ. Διονύση Βώρο, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον κ. Αρβανιτόπουλο.

Να σημειωθεί ότι στα δύο Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία εκπαιδεύονται 900 φοιτητές κάθε χρόνο σε πολλές κλινικές, όπως Νεφρολογική, Ακτινοθεραπευτική, Χειρουργική, Γυναικολογική, Νευρολογική και Ψυχολογική, οι οποίες είναι από τις πιο καλά οργανωμένες.

Ύποπτες κινήσεις αποδυνάμωσης…

Μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα «κάποιοι» πάνε να αρπάξουν κλινικές και να τις μεταφέρουν σε άλλα Νοσοκομεία για ιδιοτελείς σκοπούς. Συγκεκριμένες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι για εξυπηρέτηση συμφερόντων επιχειρείται η μεταφορά της Νεφρολογικής Κλινικής σε άλλο Νοσοκομείο και αυτό δημιουργεί αδιέξοδο στο Αρεταίειο. Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα ο υπουργός Παιδείας λένε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο πρόεδρος του Αρεταίειου και γίνεται κατά παράβαση του νόμου περί Κληροδοτημάτων. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και ήδη γίνονται επαφές για να φθάσει το θέμα στην Βουλή.


Σχολιάστε εδώ