Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

Όλες οι παρατάξεις στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ενέκριναν την κατασκευή γηπέδου για την ΑΕΚ και μπαίνουν πλέον οι βάσεις εκτόξευσης του «δικέφαλου».

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» ανέρχεται στο ένα εκατ. ευρώ, αλλά ήδη προκηρύχθηκε αύξηση με στόχο να φτάσει άμεσα στα 30 εκατ. Χρήματα που θα κληθούν να βάλουν οι οπαδοί της «Ένωσης».

Ο απλός κόσμος μέσα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ οι πιο ισχυροί οικονομικά θα συνδράμουν με σαφώς μεγαλύτερα ποσά. Αλλά όπως λέει ο Μελισσανίδης, «θα βάλουν όλοι το χέρι στην τσέπη για να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να χτίσουμε τη νέα ομάδα».

Με Χατζηϊωάννου και Παππά!

Οι βασικοί συμπαίκτες του Μελισσανίδη θα ‘ναι ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και ο Πέτρος Παππάς. Οι δύο επιχειρηματίες και εφοπλιστές έχουν δεσμευθεί για τη συμμετοχή τους στην κατασκευή του γηπέδου, αλλά με την προϋπόθεση ότι τα περισσότερα χρήματα θα βάλει ο Μελισσανίδης, όπως επανέλαβε σε κάθε συζήτηση για το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ φαίνεται να αποπνέει υγεία και πολλοί επιχειρηματίες βλέπουν θετικά την προοπτική της συμμετοχής στο σχέδιο του Μελισσανίδη. Στην επίσημη παρουσίαση του κανονικού σχεδίου θα γίνει μία επίδειξη δύναμης για την ομάδα που μπορεί να συσπειρωθεί στο πλευρό του «τίγρη». Με στόχο να φτάσει το μήνυμα της επιστροφής ακόμα πιο ηχηρό σε όσους επιχειρούν να φρενάρουν την επάνοδο της «Ένωσης» στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με πολλά άτομα στο περιβάλλον του Μελισσανίδη να τονίζουν ότι «θα πάθουν πλάκα με όσους θα έρθουν στην επίσημη παρουσίαση».

Κράχτης το νέο γήπεδο

Η παρουσίαση του νέου γηπέδου εξελίχθηκε σε βασικό θέμα συζήτησης ακόμα και μεταξύ ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων. Η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου ότι ανυπομονεί να παίξει στο νέο γήπεδο αποτυπώνει τη γνώμη και άλλων παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή την περίοδο σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αρκετά στελέχη της «Ένωσης» δέχθηκαν τηλεφωνήματα με εκφράσεις θαυμασμού, αλλά και ζήλειας. Στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» την Πέμπτη υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έδειχναν μηνύματα ή ενημέρωναν τους υπόλοιπους για όσα τους είπαν ή τους έγραψαν αναφορικά με την τύχη να ʼναι οι πρώτοι που θα παίξουν στο νέο γήπεδο.


Σχολιάστε εδώ