ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Κώστας Μήτρογλου

Μετά από τα δύο γκολ του Μάρκο Τσέποβιτς απέναντι στον Φωκικό και την επιμονή που δείχνουν τα ΜΜΕ στον Μάικλ Ολαϊτάν, ο χρόνος συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να μειωθεί. Στον Πειραιά ανησυχούν για ενδεχόμενη έκρηξή του, αλλά ήδη κάνουν τα σχέδιά τους δίχως να υπολογίζουν τον Μήτρογλου. Ο «πιστολέρο» θα μπει για τα καλά στη βιτρίνα με πωλητήριο, είτε για τον χειμώνα είτε πιθανότατα για το καλοκαίρι, με προσδοκίες για εκτόξευση της τιμής του και μέσω της Εθνικής.

Έργκους Κάτσε

Πήρε το μήνυμα της διοίκησης και έσπευσε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας για να ζητήσει συγνώμη από τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Κάτσε ενημερώθηκε ότι ο Σέρβος έθεσε ζήτημα παραμονής του στον ΠΑΟΚ εξ αιτίας της φωτογραφίας με την μπλούζα του UCK και τον προσέγγισε για να εξασφαλίσει το συγχωροχάρτι. Αν δεν ήταν και αυτή η προσαγωγή στο τμήμα και οι φήμες για παρουσία οπλισμένου συνοδού με νόμιμη άδεια οπλοφορίας, πιθανότατα ο 20χρονος μέσος θα είχε ήδη επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «δικέφαλου».

Λάμπρος Σκόρδας

Χτύπησε ήδη τα τηλέφωνό του από συνδεσμίτες που τον κάλεσαν να κάνει τις κινήσεις για να επιστρέψει στον Άρη μήπως καταφέρει και τον σώσει. Ο πρώην πρόεδρος, όμως, διατηρεί τις αποστάσεις του από τους «κίτρινους» και συνεχίζει το ψάρεμα. Περιμένει, προφανώς, την πτώση του Ηλιάδη ως ώριμο φρούτο. Όπως, όμως, μετέφεραν στον Σκόρδα οι συνδεσμίτες «τότε θα ‘ναι αργά και για σένα, αλλά κυρίως για τον Άρη». Μέσα στην εβδομάδα, λοιπόν, ίσως μάθουμε νέα του.

Αλέκος Βοσνιάδης

Παραμένει στον Απόλλωνα διότι ο Σταμάτης Βελλής αποδεικνύεται κύριος και συνεπής μεταξύ λόγων και έργων. Οι νεοφερμένοι παίκτες, ωστόσο, βλέπουν τον προπονητή τους με μισό μάτι και επειδή δύσκολα μπορεί να αλλάξει ολόκληρη η ομάδα, πιθανότατα θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο ο προπονητής. Η εμφάνιση του Μπάμπη Τεννέ στο Περιστέρι, άλλωστε, επιβεβαίωσε τα σενάρια που θέλουν τον Αθηναίο τεχνικό βασικό υποψήφιο.

Νίκος Παντέλης

Έδωσε συνέντευξη σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα και δέχθηκε άμεσα επίσκεψη από οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου. Οι εξηγήσεις του κρίθηκαν επαρκείς από τους «πάνθηρες», αλλά το ματς με τον Ολυμπιακό μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Κυρίως επειδή οι οπαδοί του Πανιωνίου θεωρούν ότι ο Δημήτρης Κολοβός παρουσιάστηκε ως τραυματίας για να μην παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει ουσιαστικά από τον περασμένο Ιούλιο.

Αλέξης Περογαμβράκης

Αυξάνονται τα ρεπορτάζ που τον θέλουν προ των πυλών της ΑΕΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι. Και, μάλιστα, με προσωπική επιθυμία του. Η στάση του στην πρώτη κρούση από τον ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του ενίσχυσε τα επιχειρήματα όσων υποστηρίζουν ότι πέταξε ήδη από το Ηράκλειο. Ο Πουλινάκης, πάντως, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για παραμονή του Περογαμβράκη με πρόταση ανανέωσης πάνω από τις δυνατότητες του ΟΦΗ για να μη δει τον παίκτη να φοράει τα κιτρινόμαυρα.


Σχολιάστε εδώ