Πειναλέοι αλλά όχι φασίστες

– Το «ΒΗΜΑ» «ανακάλυψε» ότι λεγεωνάριοι της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται από στρατιωτικούς, όπως η τουρκική ΣΑΜΠΑΧ έπραξε ομοίως, διαπιστώνοντας ότι τούρκοι τρομοκράτες εκπαιδεύονται από έλληνες στρατιωτικούς στο Λαύριο.

– Η πρώτη είχε «αποκαλύψει» τον Νοέμβριο 2011 ότι επίκειται πραξικόπημα κατά της δημοκρατικής κυβέρνησης του Γιωργάκη από αξιωματικούς, με επικεφαλής τον τότε Α/ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο. Αποκεφαλίσθηκαν 18 εξαίρετοι αξιωματικοί και το πραξικόπημα αποδείχθηκε φούσκα.

– Η καλή μας κυβέρνηση μαίνεται (και καλά κάνει) κατά της ΧΑ, με αφορμή το στυγερό έγκλημα. Για την τραγωδία της ΜΑΡΦΙΝ ποιεί την νήσσαν… Τα θύματα ήσαν αστοί…

– Η ΧΑ, ένα δηλητηριώδες φυτό, δεν είναι αυτοφυές. Τη φύτευσαν, την ποτίζουν και τη λιπαίνουν:

• Τα Μνημόνια, η ανεργία, η ανασφάλεια, η διαφθορά, οι κοινωνικές αδικίες, η εισαγόμενη τρομοκρατία.

– Στο Στράτευμα υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι της ΧΑ, αναμφίβολα (πολύ απίθανο, ίσως αδύνατο, να υπάρχουν εκπαιδευτές). Και υπάρχουν πολλοί γιατί:

• Οι αξιωματικοί, εκτός των προαναφερθέντων, είδαν να πετσοκόβονται οι μισθοί τους «προνομιακά», σε μεγαλύτερο ποσοστό από όλους.

• Να καταλύεται η εθνική κυριαρχία. Η χώρα κατάντησε ONE MAN LAND.

• Να βλέπουν όργια διορισμών, όπως π.χ. στη νέα τηλεόραση, όπου διάφοροι άσχετοι (οι προηγούμενοι) προσελήφθησαν με μισθό διπλάσιο του Α/ΓΕΕΘΑ.

• Να συνεχίζονται τα «μέτρα» εις βάρος της, ενώ από τον ανασχηματισμό και εντεύθεν στα υπουργικά γραφεία προστέθηκαν ακόμη 156 μετακλητοί (δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη).

• Πολλοί από αυτούς εργάζονται σε άλλες απασχολήσεις το απόγευμα. Στον Σχη που είναι οδηγός βυτιοφόρου («ΠΑΡΟΝ»), προσθέτω τρεις ταγματάρχες που εργάζονται ως νυκτοφύλακες.

– Συμπέρασμα: Ας παύσουν οι «αρμόδιοι» και τα πάσης φύσεως κομματικά αποκόμματα, να θεωρούν τους αξιωματικούς «ηλίθιους χρήσιμους» και να τους κουνάνε το δάκτυλο για την 21η Απριλίου. Όλοι οι σημερινοί αξιωματικοί αποφοίτησαν μετά το 1974. Και είναι, δικαιολογημένα, οργισμένοι… Πειναλέοι, αλλά όχι φασίστες.


Σχολιάστε εδώ