Ο αστυνομικός-ξάδελφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής επί κυβέρνησης Σαμαρά αποσπάστηκε στην ΕΥΠ!

Εκεί, δηλαδή, που ακούνε και μαθαίνουν τα πάντα. Όταν είναι ανίκανοι να προστατεύσουν την ίδια την ΕΥΠ από έσωθεν διαρροές προς τον εχθρό, εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας πόσο διάτρητο είναι το σύστημα, η πιο –υποτίθεται– ασφαλής υπηρεσία προστασίας των εθνικών απορρήτων.

Ο κ. Δ. Κούζηλος, αστυνόμος στο επάγγελμα, ο οποίος έχει περάσει από την Ασφάλεια, το Τμήμα Ναρκωτικών και τη Διεύθυνση Αρχαιοκαπηλίας, που δίνουν μια κάποια γεύση, δεν είναι πρωτάρης στην ΕΥΠ. Ήταν εκεί και πριν από το 2009, επί κυβέρνησης Καραμανλή, και όταν ήρθε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ τον έστειλαν πίσω στην Αστυνομία, προφανώς γιατί είχαν τις πληροφορίες τους.

Με το που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Σαμαράς, αμέσως επανήλθε ο ξάδελφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και έτσι είχε προφανέστατα από πρώτο χέρι ενημέρωση η ηγεσία της για τις υποθέσεις που χειριζόταν η ΕΥΠ. Κατά σύμπτωση, ο κ. Κούζηλος κατάγεται από τη Μεσσηνιακή Μάνη και έτσι εξηγείται πώς αμέσως επανήλθε στην ΕΥΠ. Και κάτι ακόμη, κατοικεί στη Νίκαια. Λέει και αυτό πολλά, αφού εκεί έχει ανεπτυγμένη δράση η ΧΑ.

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ποιον είχε δίπλα του ο Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δραβίλας, προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, τον οποίο όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού τον είχε Γενικό Γραμματέα. Όλους αυτούς τους μήνες δεν ήξεραν ότι ο επαναφερθείς στην ΕΥΠ ποιος είναι και τι συγγένειες έχει; Θα είναι τρομερό αν συνέβαινε, να μην γνώριζαν, γιατί τότε πρέπει για ένα ακόμη λόγο να κληθούν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους οι επικεφαλής και η ΕΥΠ να κλείσει αύριο το πρωί.

Λογικό το ερώτημα, γιατί τώρα ξηλώθηκε ο ξάδελφος του Χρυσαυγίτη βουλευτή; Προφανώς γιατί θα έβγαιναν στο φως στοιχεία για επαφές και για τον ρόλο του αστυνομικού Δ. Κούζηλου και θα ήταν διπλά εκτεθειμένη η ηγεσία της ΕΥΠ, ενώ έτσι θα πει να, εμείς τον αποκαλύψαμε. Και από κει και πέρα όλα μια χαρά, ενώ θα έπρεπε να είχαν υπάρξει παραιτήσεις υψηλά ιστάμενων.

Μετά την Αστυνομία, διαβρωμένη η ΕΥΠ και σειρά έχουν στελέχη του κρατικού μηχανισμού, ίσως και των Αρχών ασφαλείας, λένε πληροφορίες.


Σχολιάστε εδώ