Λουκέτο και στη «Φωνή της Ελλάδας» από το υπουργείο Οικονομικών!

Για «ασυδοσία» που ξεπερνά τα όρια έκανε λόγο η ΠΟΣΠΕΡΤ, καταγγέλλοντας πως στο υπουργείο Οικονομικών θέλουν να ξηλώσουν τους 39 ιστούς των κεραιοσυστημάτων από το οικόπεδο της ΕΡΤ στην Αυλίδα και να τους πουλήσει εταιρεία μετάλλου ως σκραπ.

Το σχέδιο αποκαλύφθηκε όταν εργαζόμενοι που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις των Βραχέων στην Αυλίδα ρώτησαν άτομο που φωτογράφιζε τα κεραιοσυστήματα και η απάντησή του ήταν πως η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από τον χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών.

Η αποκάλυψη και η καταγγελία, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις, καθώς τα Βραχέα φιλοξενούν την εκπομπή της «Φωνής της Ελλάδας» σε όλο τον κόσμο. Με την αποξήλωση των κεραιοσυστημάτων σταματά να ακούγεται η ελληνική φωνή στα Βραχέα. Ίσως γι’ αυτό μετά τις αντιδράσεις διοχέτευσαν από το υπουργείο Οικονομικών «διάψευση», επισημαίνοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πώληση των κεραιοσυστημάτων της Αυλίδας. Τη «διάψευση», ωστόσο, δεν την έστειλαν επίσημα, με υπογραφή του υπουργείου ή του ειδικού διαχειριστή, ίσως για να μην προκαλέσουν την παρέμβαση της ιδιωτικής εταιρείας που πήρε το πράσινο φως να φωτογραφίσει το «εμπόρευμα».


Σχολιάστε εδώ