Είναι τιμή η Χρυσή Αυγή, λέει υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ!

Είναι άγνωστος ο λόγος που το Μαξίμου προωθεί μία τέτοια υποψηφιότητα, όταν έχει δηλωθεί δημόσια από τον πρωθυπουργό ότι κανείς, από όσους ήταν υποψήφιοι βουλευτές, δεν θα πάρουν αξιώματα και έμμισθες θέσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Γνωστές είναι εξάλλου οι επαφές και σχέσεις του Νίκου Βλαχάκου με τη Χρυσή Αυγή. Στη Νίκαια υπάρχει «πυρήνας» της οργάνωσης, από τους πιο ισχυρούς μάλιστα. Είχε μάλιστα δηλώσει τον Ιανουάριο του 2013 σε συνέντευξη του για τα 17 χρόνια από τα Ίμια, ότι «η Χρυσή Αυγή ειδικά αλλά και κάθε φορέας που κάνει εκδήλωση για τα Ίμια, είναι τιμή. Η Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμάει τους ήρωες». Επίσης, ο Νίκος Βλαχάκος στις 31 Ιανουαρίου του 2012 σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο του Βόλου, σε σχετική εκπομπή, είχε μιλήσει θετικά για τη Χρυσή Αυγή και η Τοπική Οργάνωσή της στη Μαγνησία είχε αναδημοσιεύσει τη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της.

Άραγε το Μαξίμου θέλει να βάλει σε σημαντική θέση, και μάλιστα ειδικά την ώρα που η ίδια η κυβέρνηση προχωρεί τις διαδικασίες για να τεθεί –μετά και το φονικό στο Κερατσίνι– η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, σε ένα νοσοκομείο σε ευαίσθητη πολιτικά περιοχή, όπως η Νίκαια και το ευρύτερο προάστιο του Πειραιά, ένα στέλεχος της ΝΔ που δεν κρύβει τις συμπάθειές του και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή; Τι να εξυπηρετεί αυτή η επιλογή και ποιο συμφέρον υπηρετεί;


Σχολιάστε εδώ