Από την «αμαρτωλή ΕΡΤ» με τα 3.500 ευρώ στη ΔΤ Μπράμος και Θωμόπουλος και στο ΠΑΣΟΚ ο Λιάρος

Λεφτά και δουλειές υπάρχουν για τους πρώην ειδικούς συμβούλους της ΕΡΤ. Τρεις από τους τριάντα πέντε που διορίστηκαν σύμβουλοι και ΠΕΘ στην ΕΡΤ τον περασμένο Αύγουστο, με αμοιβή 3.500 ευρώ μεικτά, μετά το λουκέτο στην «αμαρτωλή», κατά την κυβέρνηση, εταιρεία, βρήκαν εργασία. Ο προταθείς από τη ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μπράμος, συνεργάτης των διοικήσεων Παναγόπουλου την εποχή των ελλειμμάτων, επέστρεψε στην ΕΡΤ με 3.500 ευρώ ως ειδικός σύμβουλος και τώρα είναι κάτι σαν σύμβουλος προγράμματος του υπουργού (!) στη ΔΤ. Ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην ΕΡΤ ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων με 3.500 ευρώ μεικτά, ως διευθυντής Ειδήσεων στην «αμαρτωλή ΕΡΤ», σήμερα κατέχει την ίδια θέση στη ΔΤ. Τέλος, ο πρώην παρουσιαστής του Mega και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές προσελήφθη στην ΕΡΤ με 3.500 ευρώ μεικτά ως ειδικός σύμβουλος και τώρα κάνει μαθήματα επικοινωνίας στα στελέχη του Κινήματος. Κανείς δεν πάει χαμένος…

• Συμμετείχε ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην ομάδα διαβούλευσης του Ηλία Μόσιαλου για την «ανεξαρτησία της ΕΡΤ» και τώρα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της κυβερνητικής ΔΤ του Παντελή Καψή, αφού πρώτα είχε καταγγείλει τον διαγωνισμό.

Ο Προκόπης Δούκας, ο οποίος συνόδευε στις γειτονιές τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, στην τελευταία του συνέντευξη στο «Κ» της «Καθημερινής» την περασμένη Κυριακή δεν βρήκε τον χρόνο να εξηγήσει πώς συμμετείχε στην κλειστή «διαβούλευση» του υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης Παπανδρέου όταν σε αυτή δεν υπήρχαν οι θέσεις του ΔΣ της εταιρείας. Στη διαβούλευση συμμετείχε, π.χ., η Μαρίνα Ρήγου, μέλος του διδακτικού προσωπικού του Παντείου, και όχι ο καθηγητής ΜΜΕ Στέλιος Παπαθανασόπουλος, με έρευνα ετών για τη δημόσια τηλεόραση σε Ευρώπη και ΗΠΑ.


Σχολιάστε εδώ