ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μάνθος Πουλινάκης

Έφερε και τον Αρίζα Μακουκούλα στην Ελλάδα με συμβόλαιο 60.000 ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου. Αξιόλογη μεταγραφική επιλογή που όμως προκάλεσε ερωτηματικά στη δημοσιογραφική πιάτσα και στα ποδοσφαιρικά στέκια του Ηρακλείου. Βλέπετε, η εφορία έχει μπλοκάρει τα έσοδα του ΟΦΗ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με συνέπεια να έχουν αρχίσει οι καθυστερήσεις στις πληρωμές παικτών και στελεχών. Με συνέπεια να ακούγεται το ερώτημα για το πού βρήκε τα λεφτά και έφερε τον Μακουκούλα.

Κώστας Μήτρογλου

Ενδιαφέρον από δύο γερμανικές ομάδες έχει προκύψει για τον Κώστα Μήτρογλου μετά από το φλερτ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να του επεκτείνουν το συμβόλαιο και να αυξήσουν τη ρήτρα, αλλά δίχως να έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του διεθνή επιθετικού, για τον οποίο συζητάει τις τελευταίες ημέρες και ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λοράν Μπλαν, ενόψει του αγώνα που γίνεται το βράδυ της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έργκους Κάτσε

Τα έχουν βάλει μαζί του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά το χειρότερο όλων ήταν ότι τον βλέπουν πλέον με μισό μάτι και κάποιοι συμπαίκτες του. Ο 20χρονος Αλβανός μέσος έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό φέρεται να συμβούλεψε τους συγγενείς του να κάνουν ένα ταξίδι μέχρι την Ιταλία για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις από οπαδούς του ΠΑΟΚ ή πολιτικών μορφωμάτων, όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της Θύρας 4.

Γιάννης Αναστασίου

Έχει από τη μία το φάντασμα του Γιώργου Δώνη, βλέπει πλέον κι εκείνο του Νίκου Νιόπλια. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού και το ματς στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά μπορεί να καθορίσει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον του. Το έχει αντιληφθεί ο Αναστασίου και έτσι εξηγούνται οι εκρήξεις του στην Πάτρα, αλλά και την επομένη του φιλικού με την Παναχαϊκή που αύξησε τους αμφισβητίες του εντός Παναθηναϊκού.

Φερνάντο Σάντος

Μπήκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ μετά από τις δηλώσεις για την ομάδα καρικατούρα που παρουσιάστηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο Βαντούζ. Με τον Πορτογάλο, βέβαια, δυσφόρησαν και κάποιοι παίκτες της Εθνικής. Γι’ αυτό επιστράτευσε κόντρα στη Λετονία όσους πίνουν νερό στο όνομά του. Έκαναν και τις δηλώσεις με την προοπτική της πρόκρισης ο Γιώργος Σαμαράς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και έτσι αποκαταστάθηκε προσωρινά η ηρεμία στα αποδυτήρια της Εθνικής μέχρι την επόμενη σύγκρουση.

Ντούσαν Μπάγεβιτς

Έκανε πέτρα την καρδιά του και βράβευσε τον Τόνι Σαβέβσκι για την προσφορά του στην ΑΕΚ αν και οι δυο τους δεν έλεγαν ούτε καλημέρα όταν αντάμωναν στον δρόμο. Ο Μπάγεβιτς δείχνει διάθεση να ξεχάσει όσα τον χώριζαν στο παρελθόν με τους ανθρώπους της «Ένωσης», αλλά μεγάλο κομμάτι των οπαδών εξακολουθεί να τον βλέπει με μισό μάτι και είναι ένας από τους λόγους των αποστάσεων που κρατούν οι συνδεσμίτες, παρά τη διάθεσή τους να στηρίξουν το εγχείρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ανδρέας Τάτος

Δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις στον Άρη με τις αιχμές για τον πρώην προπονητή του, τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Από δω και πέρα ο Τάτος θα βρίσκεται διαρκώς με την πλάτη στον τοίχο, διότι όλοι περιμένουν απʼ αυτόν να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να αποδείξει το αληθές των λόγων του. Με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να τον πιστεύει, ο διεθνής μέσος ξέρει πως έχει άλλη μία ευκαιρία να αποδείξει ότι το εκπληκτικό δίμηνο της προηγούμενης σεζόν ήταν απόρροια του ταλέντου και όχι απλά μία αγωνιστική έκρηξη.


Σχολιάστε εδώ