Όταν ο Π. Δούκας συμμετείχε στο μέλλον της ΔΤ…

Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον διαγωνισμό των προσλήψεων «ευτελισμό της αξιοκρατίας», ο οποίος όμως προφανώς μετατράπηκε σε παράδειγμα προς μίμηση μετά την πρόσληψή του. Ίσως πολλοί να μη θυμούνται πως είχε συμμετάσχει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στον σχεδιασμό του μεταβατικού εγχειρήματος για τη Δημόσια Τηλεόραση, στον διάλογο που είχε ξεκινήσει ο Ηλίας Μόσιαλος μαζί με άλλους που έχουν κατηγορηθεί για σοβαρά σκάνδαλα όταν βρίσκονταν στη διοίκηση της ΕΡΤ. Ο Προκόπης Δούκας έχει επίσης εμφανιστεί δίπλα στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για να συντονίσει συζητήσεις με τους δημότες…

Στη ΔΤ και η CL Productions

Ένας ένας προσέρχονται οι παραγωγοί τηλεοπτικών προγραμμάτων στις συναντήσεις με τον Γκίκα Μάναλη και συμφωνούν για την παραχώρηση προγράμματος. Μεταξύ των συνεργαζομένων είναι και ο Κώστας Λαμπρόπουλος με τη σειρά «Μόνη εξ αμελείας», η οποία έχει την υπογραφή της CL Productions.

***

•• Με απόφαση του ειδικού διαχειριστή της ΕΡΤ ΑΕ Γκίκα Μάναλη στις 19 Αυγούστου, για τις ανάγκες του Champions League προσελήφθησαν για το διάστημα από 20.8 έως 19.10.2013, με την ειδικότητα του ηλεκτρονικού, πέντε εργαζόμενοι. Πρόκειται για τους Νικόλαο Αμουντζά, Χρήστο Δούκα, Παναγιώτη Καραντζιά, Λάμπρο Μαγγέρα και Απόστολο Πίττη.

•• Πρόσωπο με θητεία στον ΔΟΛ φαίνεται να έχει το προβάδισμα για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, στον διαγωνισμό που έληξε την Παρασκευή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός δεκαπενθημέρου, όπως δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο Π. Καψής.

****

• Η ΔΤ μετέδωσε σε «έκτακτη επικαιρότητα» την ομιλία του Βενιζέλου στη συνάντηση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη. Η θεαματικότητα που κατέγραψε η Nielsen ήταν 1% και η τηλεθέαση 0,2%.


Σχολιάστε εδώ