ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ηλιάδης

Εξάντλησε τα περιθώρια με τον Γιάννη Χατζηνικολάου και όταν υποχρεώθηκε να τον απομακρύνει από τον πάγκο απέδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του. Ο Άρης έχασε πολύτιμες μέρες και ο νέος τεχνικός καλείται να τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αποδείχθηκε έτσι στην περίπτωση του Ηλιάδη ότι η συγκέντρωση όλων των αρμοδιοτήτων σε ένα πρόσωπο βλάπτει σοβαρά μια ομάδα.

Γιάννης Φετφατζίδης

Πέτυχε τον σκοπό του με τη μεταγραφή του στην Τζένοα, όπου ελπίζει να εκτοξευθεί αγωνιστικά. Στον Πειραιά, πάντως, βάζουν στοίχημα ότι θα αποτύχει και στην Ιταλία επειδή παρέμεινε στάσιμος την τελευταία τριετία. Στα Σπάτα, πάντως, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον Έλληνα «Μέσι», ο οποίος αποτελεί μία από τις αδυναμίες του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σε δύο χρόνια, άλλωστε, όλα μπορούν να συμβούν όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του… Κλωναρίδη.

Βαγγέλης Μάντζιος

Την Κυριακή έμεινε εκτός αποστολής του Λεβαδειακού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού. Την Τετάρτη, όμως, αισθάνθηκε απόλυτα υγιής για το φιλικό των Βοιωτών στον Βόλο. Με συνέπεια, βέβαια, τα σενάρια στην πιάτσα των ατζέντηδων μήπως εντάσσεται και ο διεθνής επιθετικός στους δανεικούς που έχει μοιράσει ο Ολυμπιακός σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Νίκος Νταμπίζας

Έφτασε στα όρια της παραίτησης την περασμένη Κυριακή μετά από την επίθεση που δέχθηκε στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος, όχι μόνο του το ξέκοψε, αλλά έβγαλε ανακοίνωση, με την έδειξε την πρόθεσή του να στηρίξει απόλυτα τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του ανεξάρτητα από το κόστος. Το πρόβλημα με τον Νταμπίζα αφορά στην απειλή να διχάσει πλήρως τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού» με απρόβλεπτες επιπτώσεις στο μέλλον της ομάδας.

Ντούσαν Μπάγεβιτς

Επέμενε για την αξία του Έντιν Μούργκα και χάρηκε για τα δύο γκολ που πέτυχε ο νεαρός Βόσνιος στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα. Κυρίως επειδή έτσι του δίνεται ακόμα μία ευκαιρία για να δικαιώσει τον άνθρωπο, ο οποίος τον έφερε στην Ελλάδα. Ο Μπάγεβιτς επένδυσε πολλά στο ταλέντο του 19χρονου, διότι κατά καιρούς αμφισβητήθηκε έντονα το κριτήριό του στην επιλογή παικτών. Με την εικόνα που έδειχνε ο Μούργκα στα πρώτα φιλικά, ο Μπάγεβιτς δεχόταν πυρά και εκ των έσω, οπότε λυτρώθηκε με την ξαφνική βελτίωση του πιτσιρικά.

Γιώργος Χριστοβασίλης

Επανέφερε τον Τόμας Ντε Βινσέντι στα Γιάννενα, αλλά κάτι η ήττα από την Καλλονή, κάτι ο εμφύλιος με τον ερασιτέχνη, η χαρά του μετριάστηκε. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ έχει και τον πονοκέφαλο με την παραπομπή του σε δίκη επειδή θεωρεί ότι έτσι στοχοποιείται παραγοντικά, αλλά και επαγγελματικά. Για τον Χριστοβασίλη, πάντως, στην πόλη των Ιωαννίνων ακούγεται ότι κάποιες δουλειές του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο χάρη στις συνεργασίες που έφτιαξε μέσω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.


Σχολιάστε εδώ