Κάτω τα χέρια από την Άμυνά μας

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι ενταγμένη η ΚΥΝΙΚΗ απαίτηση της «τρόικας» για ΔΙΑΛΥΣΗ των αμυντικών μας βιομηχανιών, στις οποίες στηρίζεται η προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας. Για να μην εξαρτάσαι -στην κρίσιμη στιγμή, που θα έχεις απέναντί σου τον εισβολέα με το πιστόλι στον κρόταφο- από τους ξένους να σου δώσουν σφαίρες και βλήματα και οι οποίοι δεν θα έρθουν να σε υπερασπιστούν, όπως δεν ήρθαν το 1974, τότε που όρμησε ο Αττίλας στην Κύπρο μας. Γιατί άλλα είναι τα συμφέροντά τους και τα παιγνίδια τους.

Το επιχείρημα για το κλείσιμο της ΕΛΒΟ, των ΕΑΣ και της ΛΑΡΚΟ, ότι πρέπει να επιστρέψουν στο κράτος κάποια εκατομμύρια ευρώ που πήραν, δεν είναι τίποτε περισσότερο από το πρόσχημα για να περάσουν τα τελεσίγραφά τους, βάζοντας σου στο μαχαίρι στο λαιμό.

Ξεκάθαρη πρέπει να είναι η απάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά:

– Κάτω τα χέρια σας από την Άμυνα της χώρας μου, αυτή είναι αποκλειστική υπόθεση δική μας και δεν χρειαζόμαστε ξένους διαχειριστές. Ως εδώ…

Αυτή η θέση εκφράζει ΟΛΟΝ τον ελληνικό λαό και θέλουμε να πιστεύουμε όλη τη Βουλή. Δεν φανταζόμαστε ότι υπάρχει κόμμα που διαφωνεί. Τούτες τις τραγικές ώρες που περνάει ο τόπος και ο λαός μια τέτοια απάντηση ΕΝΩΝΕΙ όλους και μπορεί να αποτελέσει το νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα μας. Από κει και πέρα κανένας δεν αμφισβητεί ότι και οι αμυντικές βιομηχανίες μας συμμετείχαν στο πάρτι της διαφθοράς και της ρεμούλας, με ευθύνη μεγάλη εκείνων που τις διοίκησαν και οι οποίοι είχαν διορισθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αυτό όμως επʼ ουδενί σημαίνει ότι κόβεις τα χέρια σου και αυτοκτονείς ως χώρα γιατί έτσι γουστάρει ο κάθε Τόμσεν και ο κάθε Αλμούνια.


Σχολιάστε εδώ