Διεθνής εταιρία γίνεται νονός στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Την Gazprom φωτογράφιζαν οι πρώτες διαρροές από την ΑΕΚ ως την εταιρία – κολοσσό που θα έδινε το όνομά της στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Με τον ρωσικό κολοσσό, άλλωστε, έχει βρει άκρη ο Δημήτρης Μελισσανίδης μέσω του Γίρι Σμετς, του Τσέχου συνεργάτη του. Αλλά δημοσιεύματα της Παρασκευής έδειξαν προς εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα έβαλαν στο κόλπο μία αεροπορική εταιρία από τις αραβικές.

Οι διαρροές μιλούσαν για την Emirates Airlines για να γίνει ο νονός στο νέο γήπεδο της «Ένωσης». Την ιδέα για την προσέγγιση της συγκεκριμένης εταιρίας έδωσαν κάποια σενάρια που ανέφεραν την κινητικότητα της Turkish Airlines. Φυσικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ούτε που θα συζητούσε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με μία τουρκική εταιρία, ακόμα και αν του πρόσφεραν όλο το χρυσάφι του κόσμου. Αλλά τα σενάρια του έδωσαν την ιδέα να στραφεί στην Emirates, η οποία έχει επενδύσει στο ποδόσφαιρο όπως αποδεικνύει και η συνεργασία της με την Άρσεναλ.

Αν οι επαφές ευδοκιμήσουν, το κόστος του γηπέδου θα βγει ουσιαστικά από τη χορηγία, καθώς οι ετήσιες αποδοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τα 4 εκατ. ευρώ με την προοπτική υπογραφής 10ετούς συμβολαίου! Γι’ αυτό, άλλωστε, φροντίζει ο Μελισσανίδης για καλά χορηγικά προγράμματα από την ελληνική αγορά ώστε να ‘χει διαπραγματευτικά ατού στις διεθνείς συζητήσεις του.


Σχολιάστε εδώ