ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Κομπότης

Επιχείρησε να βγάλει τη μεταγραφή του Ολιβιέ Καπό από τις εισπράξεις ενός και μόνο αγώνα: του σημερινού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά. Ο πρόεδρος των «πρασίνων», πάντως, απήλαυσε την επιτυχία του με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ενώ έκανε και τη σχετική πλάκα σε κάποια φιλαράκια του στη Θεσσαλονίκη. Επειδή ο Καπό είχε προταθεί αρχικά στους «κίτρινους», αλλά οι συζητήσεις κόλλησαν στην έλλειψη ρευστού των «κίτρινων».

Γιάννης Πετράκης

Τον θεωρούσαν ένα από τα φαβορί για να πάρει πρώτος τον δρόμο προς το ταμείο ανεργίας, αλλά μέσα σε δύο αγωνιστικές ξαφνιάζει όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα με την απόδοση του Εργοτέλη και με τα νέα λαβράκια που λανσάρουν οι Κρητικοί στη Σούπερ Λίγκα. Ο έμπειρος προπονητής έδεσε και την άμυνα με την απόκτηση του Αλβάρο Μεχία και βάζει πλέον στόχο την πρώτη εξάδα. Αν του το έλεγε κάποιος πριν 20 μέρες, ο Πετράκης θα ζητούσε να τον ντύσουν όπως τους… κουζουλούς.

Γιώργος Σπανός

Κάποιος τον έχει ματιάσει. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Τη μία Πέμπτη γεύεται την πικρή γεύση της ήττας του Ατρόμητου από την Άλκμααρ μέσα στο Περιστέρι. Έπειτα βλέπει τον Μπάλα να σπάει το χέρι του και το κακό ολοκληρώνεται με τη φωτιά στο γήπεδο της Άλκμααρ που στέρησε από τον Ατρόμητο μία επική ανατροπή, από εκείνες που γίνονται μια φορά κάθε δέκα χρόνια στην Ευρώπη.

Γιάννης Αναστασίου

Έπαιζε το κεφάλι του χθες βράδυ με αντίπαλο τη Βέροια. Του είχε πει ξεκάθαρα ο Γιάννης Αλαφούζος: «Κάνε κάτι για να μη διαλυθεί η ομάδα διότι μετά θα έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας». Ο προπονητής του Παναθηναϊκού το έπιασε το μήνυμα και προσπάθησε να συσπειρώσει τους παίκτες του. Στάθηκε, πάντως, τυχερός ο Αναστασίου, διότι έγινε άνω – κάτω η Βέροια από την αποχώρηση του Γκόραν Στεβάνοβιτς και αποτελεί ερωτηματικό η απόδοσή της στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Χρήστος Αραβίδης

Είτε υπήρξε οπαδός της ΑΕΚ είτε του Παναθηναϊκού, εκείνο που μετράει είναι ότι αποτελεί τον αρχηγό του Πανιωνίου και τιμάει το περιβραχιόνιο. Με τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη των «κυανέρυθρων» επί του Παναθηναϊκού, ο 26χρονος επιθετικός πήρε και την εκδίκησή του από τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος τον έκοψε τον Ιούνιο παρά την επιμονή του Γιάννη Αναστασίου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν συνεχίσει έτσι, το καλοκαίρι θα γίνει πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης.

Δημήτρης Ηλιάδης

Η πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου απειλεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τους οπαδούς του Άρη. Ο κόσμος βλέπει την αδυναμία του Σερραίου τεχνικού να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και να οδηγήσει τους «κίτρινους» στην κατάκτηση βαθμών. Και σαν να μην έφταναν τα χτυπητά αγωνιστικά προβλήματα, ο Χατζηνικολάου πέφτει και σε επικοινωνιακές γκέλες με δηλώσεις του στιλ ότι «θα στενοχωρήσουμε αρκετό κόσμο» με σαφείς αιχμές για τους οπαδούς της ομάδας του.

Γιώργος Βούρβαχης

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δείχνει ότι αποτελεί τον ουσιαστικό πρόεδρο της ΕΠΟ. Αλλά δεν μπορεί να χαρεί διότι την ίδια ώρα βλέπει τον Πλατανιά να σπαταλάει τον έναν βαθμό πίσω από τον άλλο παρά το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις πήρε και τα σπόρια. Τον όμιλο του Euro 2020, πάντως, θα τον κερδίσει με δεδομένο ότι ο Μισέλ Πλατινί θέλει υποστηριχτές στις εκλογές της ΦΙΦΑ και μέσω της ΟΥΕΦΑ θα κάνει τα δωράκια του σε διάφορες Ομοσπονδίες.


Σχολιάστε εδώ