Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα σώσουν το ποδόσφαιρο

Την Ελλάδα μπορούν να σώσουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και επιβάλλεται να πάνε στη διοργάνωση πιο μακριά από τη Βασιλεία. Με αντιπάλους την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης ή, στη χειρότερη των περιπτώσεων, να συνεχίσει στο Γιουρόπα. Εκεί βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κληρώθηκε με την Άλκμααρ, τη Σαχτιόρ Καραγκαντί από το Καζακστάν και τη Μακάμπι Χάιφα του Ισραήλ. Στην τελευταία αγωνίζεται ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης, ο Ρούμπεν Ράγιος. Και για τον ΠΑΟΚ ισχύει ό,τι για τον Ολυμπιακό: πρέπει να πάει πιο μακριά από την Τουν και την Σεντ Γκάλεν.

Πόλεμος για τη διαιτησία

Για να καταφέρουν οι δύο εκπρόσωποί μας να διακριθούν στην Ευρώπη θα πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά όλα οδηγούν σε άλλη μία επιβεβαίωσή μας με τον πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, τη Βέροια και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. «Ο Αλαφούζος προσπαθεί να φοβίζει τους διαιτητές», υποστηρίζουν εμμέσως πλην σαφώς στην ΚΕΔ, αλλά και στη Βέροια. Και ακόμα βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική και σήμερα διεξάγεται το κυρίως πιάτο της 3ης. Τα μαχαίρια βγήκαν και δύσκολα θα πέσουν οι τόνοι, διότι από ʼδω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα ματς.

Πόλεμος και με την ΑΕΚ

Στο παρασκήνιο μαίνεται και ένας άλλος πόλεμος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν κάθε συμφωνία της «Ένωσης» με χορηγούς και όχι μόνο, ενώ σύντομα αναμένεται να σηκώσουν και το θέμα της εκκαθάρισης, από την οποία αναμένεται να ζημιωθεί το δημόσιο πολλά εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία ανέφεραν και μια προσπάθεια από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσεγγίσει τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε εναντιωθεί στην προοπτική να σβήσουν τα χρέη της ΑΕΚ.


Σχολιάστε εδώ