Η Ελλάδα μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο!..

Να μεταφερθεί η έδρα της Ελλάδας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον παράδεισο των φοροφυγάδων, το Λουξεμβούργο, που ακόμα και ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργός του, ο κ. Γιούνγκερ, το έχει δημόσια ομολογήσει.

Ζήτησαν επίσημα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση να μεταφέρει την έδρα ενός κρατικού Οργανισμού, του ΤΑΙΠΕΔ, που έχει στα χέρια του την περιουσία της χώρας και του λαού της, εκτός Ελλάδας. Και η δικαιολογία ποια είναι; Ότι στο Λουξεμβούργο το νομικό δίκαιο είναι πιο… προσιτό για το άψε σβήσε ξεπούλημα και έτσι ξεπερνιούνται οι… τύποι, δηλαδή οι προϋποθέσεις του νόμου, όπως αν υπάρχουν συμβόλαια και δεν αμφισβητείται η κυριότητα και έχουν τηρηθεί δεσμεύσεις για διαφάνεια που προβλέπει το ελληνικό δίκαιο, ώστε να είναι νόμιμη και σύμφωνη με το Σύνταγμα η πώληση δημόσιας περιουσίας.

Η λογική των αφεντικών είναι να τα πάρουμε όλα μπιρ παρά και άσε τους Έλληνες να τρέχουν στα δικαστήρια και αν και πότε θα ξεμπλέξουν. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν ζεστό χρήμα. Το ομολόγησαν κυνικά οι γερμανοί βιομήχανοι. Έχει μεγάλη κρατική ακίνητη περιουσία η Ελλάδα, λιμάνια, αεροδρόμια και… δρόμους να τα πουλήσουν και να μας πληρώσουν.

Αυτή την εξευτελιστική και ατιμωτική για την Ελλάδα ΜΑΣ λογική, αντί η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, με την ιστορία που έχει γράψει στα εθνικά μας θέματα, που έφθασε μέχρι να παραιτηθεί από υπουργός Εξωτερικών γιατί διαφωνούσε με τη γραμμή στο Σκοπιανό, να τους πετάξει έξω και να τους πει τέρμα έως εδώ και να τους στείλει στον αγύριστο, κάθεται και το συζητάει και έχουμε γίνει ρεντίκολο με την προβολή που έχει πάρει σε μεγάλα διεθνή μέσα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι εκεί στο Μαξίμου το συζητάνε, να θεωρούν ότι δεν είναι και κακό πράμα, ίσως για αυτό και να καθυστερούν την τοποθέτηση αντικαταστάτη του αποπεμφθέντος Σταυρίδη, αφού η απαίτηση των αφεντικών θα περιλαμβάνει ενδεχομένως τον διορισμό κανενός Γερμαναρά, τύπου Τόμσεν, Τραα κ.λπ.

Αν το δούμε και αυτό, τότε το επόμενο βήμα θα είναι να μετακομίσει και το Μαξίμου στο Λουξεμβούργο ή όπου αλλού διατάξουν οι γερμανοί βιομήχανοι… Δυστυχώς δεν πρόκειται για πλάκα, αλλά για κατάντια… Που μεγαλώνει την οργή και τον θυμό…

Αν όλα αυτά δεν ισχύουν, και θα θέλαμε πολύ να είναι έτσι, στο χέρι του Αντώνη Σαμαρά είναι να βάλει τέρμα δηλώνοντας ότι η Ελλάδα έχει έδρα της την Αθήνα…

Και σε όποιον αρέσει…

Μπορούμε και μόνοι μας να ζήσουμε… Όπως ζήσαμε χιλιάδες χρόνια…


Σχολιάστε εδώ