ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Αλαφούζος

Θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές με το τιτίβισμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά έπειτα δείλιασε να απαντήσει στην πρόκληση του Φώτη Κωστούλα να σχολιάσει τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να διώχνει μακριά του τους παράγοντες των υπόλοιπων ομάδων, ακόμα κι εκείνους που βλέπουν με συμπάθεια την προσπάθειά του για τη σωτηρία του «τριφυλλιού» και για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Ιβάν Σαββίδης

Μέσα σε μία εβδομάδα άλλαξε όλη η ζωή του. Αρχικά με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από την ΟΥΕΦΑ, έπειτα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε και τέλος μέσα από την αποθέωση των οπαδών στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Χαλάλι το 1 εκατ. ευρώ που έταξε ως έξτρα πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε όλα τα άλλα, ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» βάζει και τους γιους του στο ΔΣ της ΠΑΕ για να τους μυήσει στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Γιάννης Πετράκης

Τον είχαν όλοι ως ένα από τα φαβορί για την πιο γρήγορη απόλυση στη Σούπερ Λίγκα, αλλά έδειξε στο Περιστέρι πώς δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και έφτιαξε ένα καλό σύνολο στον Εργοτέλη. Με δυνατότητα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο σε κάθε γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Με γρήγορους και τεχνίτες μεσοεπιθετικούς, ο Πετράκης απειλεί να προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς συναδέλφους του.

Ανδρέας Τάτος

Άρχισε από νωρίς η αμφισβήτησή του στον Άρη, παρά την καταλυτική συμβολή του στη σωτηρία της ομάδας την προηγούμενη περίοδο. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά του, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Μούτας αποδίδει ευθύνες στον Γιάννη Χατζηνικολάου επειδή «άφησε το πρόβλημα να διογκωθεί αφού επέτρεψε στον Τάτο να φωνάζει διαρκώς στους υπόλοιπους παίκτες». Πόσο θα αντέξει ο διεθνής μέσος είναι ένα ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης.

Παναγιώτης
Αγγελόπουλος

Ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση του Γιάννη Παπαπέτρου και έπεισε τον νεαρό φόργουορντ να αφήσει το πανεπιστήμιο του Τέξας για τον Ολυμπιακό. Θεώρησε, μάλιστα, τη μεταγραφή ως μία προσωπική νίκη του επί του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και γι’ αυτό ζήτησε την κατάλληλη προβολή από τα ΜΜΕ. Η απάντηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, βέβαια, αναμένεται άμεση και ο νεαρός ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός παραμένει στην τσίτα δίχως να ‘χει χαρεί όσο θα ήθελε την απόκτηση του Παπαπέτρου.

Παναγιώτης Κόρμπος

Είχε εξαιρετική απόδοση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Λούκας του ΠΑΟΚ. Ο μέσος του Απόλλωνα, όμως, αναμένεται να λάβει σύντομα το προσκλητήριο του Φερνάντο Σάντος ως αντικαταστάτης του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και έτσι δεν έχει ο Πορτογάλος τεχνικός άποψη για την απόδοσή του. Σε αντίθεση με τον Κόρμπο, τον οποίο ήδη σημείωσε στο μπλοκάκι του.


Σχολιάστε εδώ