Καραδοκούν στη γωνία για κόντρα με τη διαιτησία

Τα παράπονα, άλλωστε, άρχισαν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και συνόδευσαν το χορταστικό θέαμα και τα 27 γκολ που σημειώθηκαν στους 9 αγώνες. Ας πάρουμε τα πράγματα χρονολογικά.

Στο Περιστέρι γκρίνιαξαν για το ματς με τον Εργοτέλη. «Άφησε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, σφύριζε σε κάθε δική μας επαφή και επέτρεψε τις καθυστερήσεις», έλεγαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου.

Στα Περιβόλια ζητούσαν και δεύτερη αποβολή παίκτη της Βέροιας στον αγώνα με τον Πλατανιά επειδή ο ρέφερι «έκλεισε τα μάτια στις κλοτσιές που έτρωγαν οι παίκτες μας».

Στη Θεσσαλονίκη δόθηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και αποβλήθηκε παίκτης της Ξάνθης. Η διαφορά δυναμικότητας και απόδοσης, ωστόσο, απέτρεψε τα παράπονα των φιλοξενούμενων, αλλά έδωσε δικαιώματα στους Αθηναίους. Σημαία έκαναν την απόφαση του Λαμπρόπουλου, ο οποίος μπήκε ήδη στο ψυγείο!

Στη Ριζούπολη ο Ανδρέας Τάτος φώναξε για ένα χέρι εξ επαφής του Βέρτζου. Άδικο είχε, αλλά στον Άρη αποφάσισαν να σηκώσουν το θέμα μήπως και βρουν κάβα για το μέλλον.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Μάκης Χάβος και ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκαν για το «ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το πέναλτι στο τρίτο λεπτό» και γενικά για «μία ευαισθησία του Ζαχαριάδη σε κάθε επαφή των παικτών μας με τους αντιπάλους μας». Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε σε ιστοσελίδα του Αγρινίου και έριξε το γάντι στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά ο συνήθως λαλίστατος πρόεδρος του Παναθηναϊκού απέφυγε να απαντήσει, αν και μία μέρα νωρίτερα είχε καταγγείλει το… σάπιο σύστημα που πολεμάει τους «πράσινους». Καταγγελία μέσω twitter, βέβαια, και για την «καλή χρονιά».

Στην Καλλονή απέφυγαν να πουν κάτι για τον διαιτητή Ιωαννίδη που τους στρίμωξε στην περιοχή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό. «Ούτε στο μπάσκετ δεν σφυρίζουν τόσα πολλά φάουλ», σχολίαζε έμπειρος παράγοντας της διαιτησίας.


Σχολιάστε εδώ