επί του πιεστηρίου

Κι εμείς δεν τολμάμε να τους καταγγείλουμε παντού. Αντίθετα ξηλώνουμε ό,τι έχει κρατήσει όρθιο το κράτος μας, την Ελλάδα μας. Κόβουν ώρες από τη διδασκαλία στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης της Ιστορίας και της ελληνικής γλώσσας. Για ποιον λόγο κ. Αρβανιτόπουλε; Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε: Το μετρήσατε κ. υπουργέ; Μάλλον, για να μην πούμε σίγουρα, είμαστε οι χαμένοι.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη μόλις διάβασε το πρωί της Κυριακής τα «Θαρραλέα» μας, με τίτλο «Πεθαίνεις αν δεν έχεις 25 ευρώ», που κάνει το εισιτήριο για να μπεις σε Νοσοκομείο, που πριν ήταν μόνο 5 ευρώ.

Είναι Μνημονιακή υποχρέωση που έχει ψηφισθεί τον Νοέμβριο του 2012, μας είπε στο τηλεφώνημα που μας έκανε. Την οποία βέβαια, είχε ψηφίσει και ο ίδιος. Θα προσπαθήσω τόνισε, στις συζητήσεις με την «τρόικα» να μειωθεί η τιμή των 25 ευρώ, που σημαίνει ότι αποκλείεται να καταργηθεί. Εισιτήριο από δω και πέρα και για τη γάζα και την ένεση. Από την πλευρά μας του επισημάναμε, ότι αυτά τα 25 ευρώ θα κάμουν μεγάλη ζημιά στη κυβέρνηση, για αυτό και πρέπει ο πρωθυπουργός να παρέμβει και να παραμείνει το εισιτήριο των 5 ευρώ.

Δέκα με τόνο παίρνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς για τους έξυπνους τίτλους που βάζει στο περιοδικό της Ομοσπονδίας. Με αφορμή τη φθινοπωρινή φορολογική επέλαση κατά ιδιοκτητών ακινήτων στο τελευταίο τεύχος έχει στο εξώφυλλο τίτλο: «Οι ιδιοκτήτες ΟΜΗΡΟΙ και οι φόροι ΛΥΤΡΑ». Πριν κάποιους μήνες όταν είχε αρχίσει η… εισβολή του υπουργού Οικονομικών στα σπίτια είχε μπει τίτλος που εξέφρασε απόλυτα αυτό που ζει ο κάθε σπιτονοικοκύρης: «Κάτσε καλά μην σου γράψω κανένα ακίνητο».


Σχολιάστε εδώ