Tο… «κούρεμα» της Βενεζουέλας!

Άλλο πάλι και τούτο !

Στη μαφία της… «τρίχας» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και στην ανάγκη αντιμετώπισής της, γιατί το κακό έχει παραγίνει. Η σχετική είδηση σημειώνει, ότι μέλη της εν λόγω μαφίας επιτίθενται σε γυναίκες, κύρια σε… μακρομαλλούσες, από τις οποίες και αποσπούν τρίχες, προκειμένου να τις πουλήσουν σε κομμωτήρια για… «εξτένσιονς» και για περούκες!

Με άλλα λόγια, στη Βενεζουέλα γίνεται της… τρίχας, ακριβώς την ώρα που στην Ελλάδα και διεθνώς γίνεται κουβέντα για ένα νέο «κούρεμα».

Σημειολογικά, ενώ στη Βενεζουέλα ασχολούνται με… τρίχες, στην Ελλάδα οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν –αν και όσοι έχουν– τα… μαλλιά της κεφαλής τους.

Κάποιοι «πονηροί» μάλιστα, για να αποφύγουν τις συνέπειες, λέγεται ότι (μεσούντος του θέρους) κατέφυγαν στο όρος… Φαλακρόν, πλην και εκεί θα τους εντοπίσει ο Θεοχάρης! Όχι ο γνωστός τηλεοπτικός αστυνομικός, αλλά ο Χάρης που είναι και μόνιμος ΓΓ Εσόδων, τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο οποίος, πάντως, ουδόλως ασπάζεται τη γνωστή ρήση «κάλλιο πέντε και στο χέρι», διότι δεν… «καρτέρει»!

Εδώ και τώρα πρέπει να γεμίσουν τα Δημόσια Ταμεία, αλλιώς θα πιάσουν αράχνες, οι οποίες και προσομοιάζουν ελαφρώς με τρίχες.

Γενικότερα, γίνεται κατʼ αυτάς της τρίχας το κάγκελο, άστε και που έχει χαθεί από τα κανάλια ο… Σαμαράς (ο Τρύφωνας, ντε), έτσι ώστε τα υψηλά νοήματα του παρόντος «πονήματος» να λογίζονται και ως… τρίχες κατσαρές!

Σ.


Σχολιάστε εδώ