ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης

Η φράση του ότι δεν του αρέσει η Ελλάδα της Παπανδρέου και του Κορέα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην ΕΠΟ. Με πιέσεις προς τον αθλητικό εισαγγελέα να ασκήσει νέα δίωξη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης, πάντως, δείχνει να νοιάζεται περισσότερο για την κόντρα του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη παρά για τις διαρροές από το δικαστικό ρεπορτάζ. Και ετοιμάζει άλλη μία μεταγραφική βόμβα για να δείξει ότι παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Γιάννης Αλαφούζος

Προσπάθησε να αξιοποιήσει επικοινωνιακά τα χρήματα που έβαλε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία από τον περασμένο Μάιο και τα εμφάνισε ως νέα κατάθεση για να δώσει ώθηση στις εγγραφές, τις οποίες είδε να περιορίζονται αισθητά σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και παρά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη φυσική έδρα του, στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Αν παραμείνουν οι εγγραφές και οι πωλήσεις διαρκείας σε τόσο χαμηλό επίπεδο, δύσκολα θα βγει η χρονιά για τους «πράσινους».

Ιβάν Σαββίδης

Ψάχνεται για να ολοκληρώσει άλλη μία μεγάλη μεταγραφή επειδή θεωρεί ότι έτσι θα πλήξει επικοινωνιακά τον Ολυμπιακό. Αν του κάνει το χατίρι η ΟΥΕΦΑ και τον στείλει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σάλκε, το δώρο του στον Χιουμπ Στέφενς θα είναι διπλό. Ένα για τη μεσαία γραμμή και ένα για την άμυνα, παρά την άρνηση του Ολλανδού να δεχθεί μεταγραφή στόπερ.

Φερνάντο Σάντος

Κάλεσε τρεις παίκτες του Ατρόμητου στην Εθνική και ούτε έναν του Παναθηναϊκού. Τους «πράσινους», όμως, ενόχλησε περισσότερο η κλήση των Μανωλά και Φετφατζίδη που παίζουν λίγο στα φιλικά του Ολυμπιακού, παρά η απουσία δικών τους παικτών από την Εθνική για πρώτη φορά. Υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος βοηθάει τους «ερυθρόλευκους» να πουλήσουν τον Μανωλά και φτιάχνει ψυχολογικά τον Φετφατζίδη, τον οποίο καταρρακώνει με τη συμπεριφορά του ο Μίτσελ.

Γιώργος Σαρρής

Όταν έμαθε από τους συνεργάτες του τα έσοδα που μπορεί να δώσει στην ΕΠΟ η παρουσία της ΑΕΚ στη Γ΄ Εθνική οι κακές γλώσσες ανέφεραν ότι ευχήθηκε την παραμονή της «Ένωσης» στην ίδια κατηγορία και την επόμενη περίοδο. Σύντομα, πάντως, θα συναντήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τέτοιες κουβέντες θα απαγορευθούν ακόμα και ως αστείο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, πάντως, είναι χαρούμενος διότι ξεπέρασε χωρίς ενστάσεις την ολοκλήρωση του πίνακα με τους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας.


Σχολιάστε εδώ