ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Κώστας Μήτρογλου

Έχει ήδη δεχθεί δύο προτάσεις για μεταγραφή, αλλά περίμενε να δει πρώτα τις κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι επειδή προσδοκούσε να πάρει σπίτι του τη φανέλα με το 9. Η άφιξη του Χαβιέ Σαβιόλα περιορίζει το χρόνο συμμετοχής του διεθνή Έλληνα επιθετικού, εκτός και αν ο Μίτσελ καταφέρει να τον παντρέψει αγωνιστικά με τον Αργεντινό. Στον Πειραιά, πάντως, περιμένουν κάποια αντίδραση από τον Μήτρογλου και ετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν.

Χρήστος Πανόπουλος

Γεννάνε και τα κοκόρια του, όπως αποδείχθηκε με τη μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ. Μέχρι πέρσι είχε μόνο τον Ολυμπιακό ως πελάτη. Μέσα σε λίγους μήνες απέκτησε άλλους δύο εν δυνάμει συνεργάτες, τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη και την «Ένωση» του Δημήτρη Μελισσανίδη. Κι επειδή είναι καλός διαπραγματευτής, τα πιτσιρίκια της Ξάνθης θα προωθηθούν με στόχο την πώλησή τους στη μέγιστη δυνατή τιμή.

Ορέστης Καρνέζης

Χάρισε 150.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό κι έδειξε πώς το συναίσθημα εξακολουθεί να παίζει ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την ενέργειά του, ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε για δύο σεζόν χωρίς αποδοχές από το «τριφύλλι», στο οποίο ήταν ούτως ή άλλως από τους πλέον χαμηλόμισθους. Παράλληλα έδωσε το καλό παράδειγμα και σε άλλους παίκτες να προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες.

Μάνθος Πουλινάκης

Παραδίδει μαθήματα αθλητικού μάρκετινγκ μέσα από τις συζητήσεις για την κυκλοφορία εμφιαλωμένου νερού με το λογότυπο του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από πολλούς εμπειρότερους παράγοντες και με τις ενέργειές του στέλνει μήνυμα οικονομικής εξυγίανσης του ΟΦΗ παρά την κρίση που πλήττει όλη τη χώρα.

Δημήτρης
Γιαννακόπουλος

Κράτησε και τον Γιόνας Ματσιούλις στον Παναθηναϊκό με τους όρους που έθεσε στον Λιθουανό. Πάνω απ’ όλα, όμως, τη διάθεσή του έφτιαξαν τα σχόλια οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» κατά των βασικών μετόχων της ΠΑΕ, διότι διαπίστωσε ότι ο κόσμος συντάσσεται πλέον μαζί του, αφού υιοθετεί πλήρως τις απόψεις του για τον ρόλο που έπαιξαν στην απαξίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δημήτρης Μούτας

Σφυρίζει αδιάφορα παρά το άδειασμα από τον πρόεδρο του Άρη, το Δημήτρη Ηλιάδη. Δείχνει έτσι ότι αποκλείεται να παραιτηθεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή όσες προκλήσεις και αν δεχθεί. Το χαρτί της απόλυσής του, πάντως, έχει ήδη συνταχθεί στη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα του κοινοποιηθεί. Αντίθετα με τον Μούτα, ο Γιάννης Χατζηνικολάου πήρε την παράταση που ζητούσε για να δείξει τη δουλειά του.

Τραϊανός Δέλλας

Οι οδηγίες του προς τους παίκτες της ΑΕΚ ότι «πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας σε κάθε αγώνα» προκαλούν δυσφορία και μέσα στη διοικούσα επιτροπή. Όπως λένε «εμείς είμαστε ΑΕΚ και πάντα έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Αλλά δεν γίνεται σε παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας να τους δίνουμε οδηγίες αγωνιστικής συμπεριφοράς για τη Γ’ Εθνική».


Σχολιάστε εδώ