«Η κόρη σου η… πρεζού» και οι οφειλόμενες… «ευχαριστίες» στην κ. βουλευτή

Στην πρακτική της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν διαπιστωθεί διαφοροποιήσεις μεταξύ των μελών της.

Δικαιούμαστε, κατά συνέπεια, να θεωρούμε και πολύ περισσότερο να πιστεύουμε πως ό,τι λέγεται -και δη μέσα στο Κοινοβούλιο- από βουλευτή της, εκφράζει και το σύνολο της ΚΟ, βεβαίως και προφανώς το ίδιο το κόμμα και τις αρχές από τις οποίες αυτό διαπνέεται.

Είναι, ατυχώς, περισσότερο από βέβαιο ότι στις τάξεις όσων ψήφισαν ή όσων φέρονται αυτή τη στιγμή αποφασισμένοι να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, περιλαμβάνονται -όπως και σε κάθε, ανεξαιρέτως, πολιτικό χώρο και κόμμα- γονείς, παιδιά των οποίων μπλέχτηκαν και κατά κανόνα τα ενέπλεξαν στη χρήση κάποιας απαγορευμένης ουσίας.

Είναι η σκληρή πραγματικότητα και όποιος ή όποια θεωρεί ότι αφορά και θα αφορά πάντα στη «διπλανή πόρτα», απατάται πλάνη οικτρά.

Απαιτείται «τιτάνια» προσπάθεια και συνεργασία από παιδιά, γονείς και ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα το στάδιο της απεξάρτησης και το επακόλουθο της λεγόμενης επανένταξης.

Γνωστά, λίγο-πολύ, αυτά πλην διόλου αμελητέα. Την ευκαιρία, βέβαια, μας την έδωσε η κ. βουλευτής η οποία μακάρι να έχει αντιληφθεί το ολίσθημα στο οποίο υπέπεσε.

Από την άλλη, όμως, πλευρά και με την οφειλόμενη συμπάθεια προς το πρόσωπο του εξαίρετου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ -κόμμα με το οποίο χωρίζει «χάος» τον γράφοντα- παρέχεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να αποκαλύπτεται, για ακόμη μία φορά, το απεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Και οφείλονται, για το λόγο αυτό, «ευχαριστίες» στην κ. βουλευτή αφού… «οίκοθεν» και χωρίς «απαγορεύσεις» συνέβαλε στο να αρχίσουν κάποιοι να αντιλαμβάνονται, πως η αιτιολογημένη αγανάκτηση και απογοήτευσή τους, επ’ ουδενί συγχωρείται να πιστώνεται και να εισπράττεται από τη Χρυσή Αυγή.

Σ.


Σχολιάστε εδώ