ΖΙΖΑΝΙΟΝ

===Αναζήτησα αργά το βράδυ τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο και τελικά πού νομίζετε ότι τον βρήκα; Σε εκκλησία που γιόρταζε, παραμονή της Αγίας Παρασκευής ήταν. Σίγουρα ο φίλος μου ο Λεωνίδας έχει καταλάβει ότι άλλη σωτηρία δεν υπάρχει…

===Στο Ληξούρι βρίσκεται για λίγες μέρες ανάσας, μια και μετέχει στο πρώτο τμήμα της Βουλής, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και όπως έμαθα έχει πολύ καλούς φίλους στο Ληξούρι.

===Από τα πρωτόγνωρα… Απολύει και το υπουργείο Εργασίας, μέσω… κινητικότητας. Ωραία προστασία έχει ο εργαζόμενος. Καλαμιά στον κάμπο έγινε…

===Με την κινητικότητα πάντως δεν λέει να πατήσει φρένο η ανεργία. Το Ινστιτούτο της ΓΣΕΕ προβλέπει να εκτινάσσεται στο 34%, επιμένοντας στην ίδια συνταγή, θυμίζοντας εκείνο, η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε.

===Για τρεις ψήφους… διασώθηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος από τη… σφαγή των Πασοκογενών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής στο Συνέδριο. Πήρε 376 ψήφους ενώ ο επόμενος ήταν ο Σταύρος Κοντονής. Ο Μητρόπουλος είναι ο μόνος από τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ που εκλέχτηκε.

===Ξέρετε που καταφεύγουν βουλευτές της ΝΔ για να κάνουν κανένα ρουσφέτι σε ψηφοφόρους τους, μια και οι δικοί τους υπουργοί τους… γράφουν; Βάζουν μέσο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να μεσολαβήσουν σε υπουργούς της ΝΔ και αμέσως γίνεται, χωρίς βέβαια να ξέρουν ποιος είναι ο τελικός εξυπηρετούμενος.

===Μετά τα συχνά τραπεζώματα που κάνει στις Σέρρες σε νεοδημοκράτες ο γιος του Αχιλλέα, Κώστας Καραμανλής, είχε την περασμένη Κυριακή άρθρο στο Βήμα. Μπήκε και αυτός στο κόλπο…

===Πολύ δύσκολα θα βρουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ νέους από 35 μέχρι 50 χρονών για να κατέβουν υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές. Θα δυσκολευτούν πάρα πολύ για να φτιάξουν ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο.


Σχολιάστε εδώ