Χρειάζεται ενίσχυση σε πέντε θέσεις ο Ολυμπιακός

Η γερμανική ομάδα ανέδειξε τις αδυναμίες των «ερυθρολεύκων» και ο Μίτσελ βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε.

Η στόχευση του Ισπανού εστιάζεται στην απόκτηση ανασταλτικού μέσου, ενός επιτελικού, επειδή θεωρεί ότι δύσκολα θα αντέξει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, θέλει επίσης έναν πλάγιο, διότι με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τζαμέλ Αμπντούν μένουν οι Πειραιώτες μόνο με το Βάις, ενώ η έκπληξη αφορά στο αίτημα του προπονητή για έναν αριστερό μπακ, με καλύτερες επιστροφές και πιο αποτελεσματικό ανασταλτικά από το Χολέμπας.

Ανοικτό αφήνει ο Μίτσελ το ενδεχόμενο να ζητήσει και έναν επιθετικό κορυφής, διότι περιμένει να δει τη δυνατότητα του Μήτρογλου να σηκώσει το βάρος από την αρχή της σεζόν.

Το πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι περνάει ο χρόνος και δύσκολα θα προλάβουν τα νέα αποκτήματα να ενταχθούν στην ομάδα και να παρουσιαστούν έτοιμα στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο ο Ολυμπιακός πληρώνει κάθε χρόνο την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο Μίτσελ ανησυχεί για ενδεχόμενο κακό ξεκίνημα και στο επόμενο διάστημα θα ανεβάσει τους τόνους αναφορικά με τις απαιτήσεις του.


Σχολιάστε εδώ