Πρώτος ο Real

Διατηρεί την πρώτη θέση ο Real στις αστάθμιστες αναφορές της περασμένης βδομάδας με 164 απαντήσεις. Με μικρή άνοδο ο ΣKAΪ συγκέντρωσε 147 απαντήσεις, έναντι 134 του Μελωδία. Ο NovaΣπορ FM επανήλθε στην πρώτη δεκάδα έχοντας 101 απαντήσεις ενώ ο Music με 92 απαντήσεις γίνεται ο δέκατος σταθμός σε ακροαματικότητα στο συγκεκριμένο διάστημα.

Θεαματικότητα κάτω της μονάδας!

Πανωλεθρία και από τα ποσοστά της «Δημόσιας Τηλεόρασης». Το κυβερνητικό κανάλι συγκέντρωσε θεαματικότητα μόλις 0,7%, την πρώτη βδομάδα εκπομπής. Πρώτο παρέμεινε το Mega με 21,8% ενώ το σύνολο των άλλων καναλιών ανέβηκε κι άλλο στο 21%. Ο ΑΝΤ1 είναι τρίτος με 16,9%, τέταρτο το Star με 13,2, πέμπτος ο ΣKAΪ με 12,1%, ενώ ο Alpha έπεσε στο 10,9%

* Ενισχύεται το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» 105,5. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καλύψει το σήμα του σταθμού στα Νότια Προάστια, με την τοποθέτηση αναμεταδότη, ενώ ως το Σεπτέμβριο στο portal του σταθμού θα υπάρχουν τηλεοπτικές εκπομπές και ρεπορτάζ. Επίσης στον «Κόκκινο» ξεκινάει εκπομπές και ο εκδότης του «HOT DOC», Κώστας Βαξεβάνης.
* Απέρριψε την πρόταση της Interwell του Γιώργου Πολίτη, για την απόκτηση του Nitro FM 102,5. Η εταιρεία, κατά τον πλειστηριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού, απέκτησε 55.610 μετοχές της «IKO Press». Το ΕΣΡ έκρινε πως ο σταθμός πρέπει να περάσει στον έλεγχο του συνεταιρισμού που θα δημιουργήσουν οι εργαζόμενοι. Την τελική έγκριση, όπως και στην περίπτωση του Flash και του Ξένιου, θα δώσει ο αρμόδιος υφυπουργός για τα ΜΜΕ.
* Επιστρέφει από την 1η Αυγούστου η μουσική στο ΣΚΑΪ 100,3, ύστερα από συμφωνία με την ΑΕΠΙ. Τα τραγούδια δημιουργών που ήταν στην ΑΕΠΙ, είχαν σταματήσει να μεταδίδονται από το σταθμό λόγω κόστους.
* Η απόφαση 1956/2012 του Δʼ Τμήματος του ΣτΕ για το Teletime, εισήλθε στην ημερήσια διάταξης της περασμένης Τρίτης. Η απόφαση κρίνει ως αντισυνταγματική τη λειτουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης, με τις διαρκείς παρατάσεις των αδειών, επικαλούμενη την 3578/2010 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου. Η αίτηση του Teletime απορρίφθηκε ως «προδήλως απαράδεκτη» από το Δʼ Τμήμα.
* Σε διαγωνισμό για τις κληρώσεις των παιχνιδιών του κινείται ο ΟΠΑΠ. Την εκπομπή ως σήμερα έχει ο ΑΝΤ1 με έσοδα της τάξης των 2 εκατ. ευρώ.
* Ως το τέλος του έτους, ο ΟΤΕ εκτιμάται πως θα προχωρήσει στην προκήρυξη για την παροχή αθλητικών εκπομπών για τον ΟΤΕ TV. Την υπηρεσία αυτή παρέχει τα τελευταία δύο χρόνια ο ΣΚΑΪ και προηγουμένως η PLD του Διονύση Παναγιώτακη. Σύμφωνα με πληροφορίες, «στο χορό» θέλει να μπει και τρίτη εταιρεία.
* WEB TV με πρωτοκλασάτα ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης ετοιμάζει μεγάλη εφημερίδα.


Σχολιάστε εδώ