Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΕΝΣ

Μετά τη Μέταλιστ, βέβαια, θα υπάρξει και άλλος αντίπαλος στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τότε και με αποκλεισμό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει στο Γιουρόπα. Συνεπώς θα εξασφαλίσει μίνιμουμ εσόδων 7 εκατ. ευρώ και κυρίως θα σβήσει την ποινή που της επιβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για τα επεισόδια στην Τούμπα.

Το πρώτο ματς με τη Μέταλιστ θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου στην άδεια Τούμπα και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο Χάρκοβο.

«Η Μέταλιστ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πλέον στέκεται στο ίδιο ύψος με τις ουκρανικές παραδοσιακές δυνάμεις, τη Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ. Θα γίνουν σίγουρα δυο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Δυστυχώς δεν θα έχουμε στο πρώτο ματς τον κόσμο μας κι αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Στην Ουκρανία πάντως το κλίμα στα γήπεδα δεν είναι τόσο φανατισμένο», δήλωσε ο Λούκας Πέρεθ στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός γνωρίζει καλά τη Μέταλιστ από τη θητεία του στο ουκρανικό πρωτάθλημα και γι’ αυτό έπεσαν πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι ανάλογο συνέβη με τον Βούκιτς που επίσης έχει παίξει στην ίδια χώρα. Οι Ουκρανοί αναζήτησαν πληροφορίες από τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Σωτήρη Μπαλάφα, αλλά και τον μέχρι πρότινος τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος εργάζεται πλέον σε σύλλογο της Κριμαίας.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι Ουκρανοί στην παρουσία του Χιουμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Θεωρούν ότι μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον «δικέφαλο» και εύχονται να μην τα καταφέρει μέχρι τις δύο αναμετρήσεις. Στον Ολλανδό ποντάρει πολλά ο Ιβάν Σαββίδης. Αν και ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» καλείται να υλοποιήσει πλέον όλες τις επιθυμίες του προπονητή εάν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ρόστερ της Μέταλιστ

Τερματοφύλακες, Ολεκσάντρ Χοριάνοφ (38 ετών, Ουκρανία), Αρτούρ Ντέντσουκ (21 ετών, Ουκρανία), Μπόγκνταν Σουστ (27 ετών, Ουκρανία).

Βλάντιμιρ Ντισλένκοβιτς (32 ετών, Σερβία -Ουκρανία) Ιγκορ Σουκχόφτσεφ (42 ετών, Ουκρανία) Αμυντικοί Κριστιάν Βιλιάγκρα (28 ετών, Αργεντινή) Αντρέι Μπερεζόφτσουκ (32 ετών, Ουκρανία) Μάρκο Τορτσιλιέρι (25 ετών, Αργεντινή) Ροδρίγο Μολέντο (26 ετών, Βραζιλία) Ντένις Μπαρβίνκο (18 ετών, Ουκρανία) Σεργκέι Πσενίτσκιχ (32 ετών, Ουκρανία) Αζεβέδο (27 ετών, Αργεντινή) Πάπα Γκουγιέ (29 ετών, Σενεγάλη) Μέσοι Ολεγκ Σελάεφ (37 ετών, Ουκρανία) Ντιέγκο Σόουζα (28 ετών, Βραζιλία) Εντμάρ (33 ετών, Βραζιλία – Ουκρανία) Ξαβιέρ Κλέιτον (30 ετών, Βραζιλία) Χοσέ Ερνέστο Σόσα (28 ετών, Αργεντινή) Χουάν Μανουέλ Τόρες (28 ετών, Αργεντινή) Σεμπαστιάν Μπλάνκο (25 ετών, Αργεντινή) Ρομέρο Μάρλος (25 ετών, Βραζιλία) Ολεγκ Κρασνοπερόφ (33 ετών, Ουκρανία) Αλεκσάντρ Νογιόκ (21 ετών, Ουκρανία) Επιθετικοί Τζόναθαν Κριστάλδο (24 ετών, Αργεντινή) Μάρκο Ντέβιτς (30 ετών, Σερβία-Ουκρανία).


Σχολιάστε εδώ