επί του πιεστηρίου

Με ορατό πλέον τον κίνδυνο για ένα νέο Σχέδιο Ανάν, που τούτη τη φορά χωρίς Τάσσο Παπαδόπουλο και παραδομένο το σημερινό Πρόεδρο της Μεγαλονήσου, τον Αναστασιάδη που ήταν θιασώτης του Σχεδίου Ανάν και έναν λαό κατεστραμμένο οικονομικά και ελεγχόμενο από την «τρόικα», δεν θα είναι δύσκολο στις γνωστές δυνάμεις να το επιβάλλουν. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που για άλλη μια φορά αφήσαμε αφύλακτες τις Θερμοπύλες…

Να ευλογήσουμε και μια φορά τα γένια μας. Δυο θέματα που είχαμε καταγγείλει από την πρώτη μας σελίδα την περασμένη Κυριακή, την ψήφιση από τη Βουλή της χορήγησης ασυλίας στα μέλη της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τη δυνατότητα του υπουργού Άμυνας να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, αποτράπηκαν.

Διπλωματικός Σύμβουλος του αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου για θέματα εξωτερικής πολιτικής και για το Κυπριακό ανέλαβε ο πρέσβης ε.τ. Δημήτρης Καραϊτίδης, υπό τον όρο ότι θα είναι αμισθί, ο οποίος έγινε αποδεκτός.

Μια χαρά πάμε… Σε μανάβικο νησιού του Ιονίου είχε βερίκοκα Τουρκίας!

Κατόπιν αυτού ας μην φωνάζουμε ότι για όλα μας φταίνε οι άλλοι… Την πρώτη, βέβαια, ευθύνη έχουν όλοι εκείνοι που κυβέρνησαν, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και με την πολιτική τους άδειασαν τα χωράφια και έφεραν τους αγρότες στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις και τους έκαναν θυρωρούς.


Σχολιάστε εδώ