Άνοιξε «μέτωπο» Αλαφούζου – Βαρδινογιάννη

Ο Σταμάτης Μαλέλης συζητούσε εδώ και καιρό με το Γιάννη Αλαφούζο για την επιστροφή του μετά πολλά χρόνια στο ΣΚΑΪ, μετά την απόφαση του Βαρδή Βαρδινογιάννη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του Star.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επικυρώθηκε στις αρχές της περασμένης βδομάδας και ο Σταμάτης Μαλέλης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, δίπλα στο διευθύνοντα σύμβουλο, Χρήστο Παναγόπουλο και το σύμβουλο του προέδρου Κώστα Κιμπουρόπουλο. Η πρόσληψη του Σ. Μαλέλη αναμένεται να προκαλέσει αλλαγή των ισορροπιών στο εσωτερικό του ΣΚΑΪ, επηρεάζοντας άμεσα την «ταυτότητα» του σταθμού.

Την πρωινή ενημερωτική εκπομπή αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Αυτιάς, στη θέση των Λυριτζή -Οικονόμου, ενώ συζητείται η καθημερινή παρουσία του Γιώργου Τράγκα καταρχάς στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τη Σία Κοσιώνη, ενώ μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και της Αγγελικής Νικολούλη. Ο ΣΚΑΪ αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη, ενώ είναι φανερή πλέον η τάση της στροφής σε ένα πιο λαϊκό κοινό.


Σχολιάστε εδώ