Άλλες τυπολογίες

* «Goal News» και «Sentra FM» σε μια εταιρεία. Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του ΧΑΑ, η απορρόφηση της εφημερίδας «Goal News» από το ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» του ομίλου Πήγασου.
* Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου (06.45 -10.00) ξεκινάει το «Πρωινό Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Δημήτρη Τάκη και τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση.
* Μια ακόμη μετεγγραφή για το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ετοιμάζει ο όμιλος Βαρδινογιάννη.
* Πιο κοντά στο ενδεχόμενο συστέγασης, παρά στην εξαγορά των ΜΜΕ του Β. Ρέστη (MTV, Nickelodeon, Music FM) βρίσκεται το Star. Ο οικονομικός έλεγχος των συγκεκριμένων επιχειρήσεων συνεχίζεται.
* Επιστροφή της «Ελληνοφρένειας» στην τηλεόραση από τον Οκτώβριο. O Alpha επενδύει στη σάτιρα και με το Λάκη Λαζόπουλο στο τιμόνι ξεκινάει συνεργασία με την «Ελληνοφρένεια» με μια εβδομαδιαία εκπομπή. Η ομάδα της «Ελληνοφρένειας» μετά το «διαζύγιο» με το ΣΚΑΪ, ήταν δύο χρόνια εκτός τηλεόρασης.
* Κι άλλη κίνηση ενίσχυσης του Star. Ο Θάνος Πασχάλης, έχοντας αποχωρήσει από το Mega πριν από καιρό, εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, ο οποίος θα κάνει αισθητή την παρουσία του από τον επόμενο Σεπτέμβριο.
* Νέες μειώσεις μισθών στο συγκρότημα Μπόμπολα. Όπως ανακοινώθηκε οι μισθοί των εργαζομένων που αμείβονται πάνω από 2.000 ευρώ μεικτά μειώνονται κατά 10% από τον Ιούλιο. Στο συγκρότημα ανησυχούν και για νέο κύμα απολύσεων.
* Μέσα στο επόμενο 15νθήμερο αναμένονται «καλά νέα» για την «Ελευθεροτυπία».
* Με ένα μήνα καθυστέρηση η μισθοδοσία στον «Ελεύθερο Τύπο».
* Ανησυχία στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπαδάκης εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον τηλεοπτικό σταθμό, ύστερα από πολυετή παρουσία. Κατόπιν αυτού, ο ΑΝΤ1 έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη.
* Κουίζ
Ποιος δημοσιογράφος του Mega αρνείται «να πέσει» κάτω από τα 30.000 ευρώ… το μήνα;


Σχολιάστε εδώ